AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: ecologice

Pagina 1 din 2


Societatea noastra se ocupe cu inchirierea de toalete ecologice si containare -toalete ecologice cu lavoar , -containere sanitare - lavoar extern -garduri mobile -cabine de paza -containar sanitar -containar birou -containar pentru depozitare Produsele noastre sunt destinate santierelor ,parcurilor cat si evenimentelor sportive .Practicam preturi fara concurenta si activam in toata tara .

 
Mail: vanzaribucuresti@eurowc.ro
Judet: Sector6
Tel: 0726376905
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 02-06-2020, Case-Vile

Societatea noastra inchiriaza,vinde si igienizeaza toalete ecologice mobile la cel mai bun pret.

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 08-02-2016, Constructii

Inchiriem,igienizam toalete ecologice.Oferim serviciile atat pentru evenimente culturale,sportive,intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii.

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras: Brasov
Data adaugare: 08-02-2016, Inchirieri

Oferim pentru vanzare,inchiriere si intretinere toalete ecologice mobile.Prestari servicii in toata tara.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 08-02-2016, Constructii
Inchiriem toalete ecologice (expirat)Pret: 2 RON

Societatea noastra are ca obiectiv de activitate inchirierea,vanzarea si igienizarea de toalete ecologice mobile.Ne oferim serviciile atat la evenimente cultural,sportive,intruniri cat si la organizarea santierelor de constructii.Avem acoperire nationala.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-02-2016, Prestari servicii