AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: dracula

Pagina 1 din 1

Weekend Halloween Bran (expirat)Pret: 319 RON

Weekend Halloween 2017 la Bran - Acasă la Contele Vampir Dracula Sejur 2 Zile: Adevăr sau Ficţiune – 1 Noapte de Magie, Mister şi Suspans Preţ: 319 Ron/persoană/cazare în cameră dublă, fără Halloween Party *. * Servicii incluse: Transport autocar, Tur ghidat circuitul Dracula, 1 Noapte cazare, Pensiune completă. Perioada: 28 Octombrie 2017 – 29 Octombrie 2017

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras: Bran
Data adaugare: 09-09-2017, National
sticle artizanat (expirat)Pret: 35 RON

sticle imbracate in material compozit cu aspect rustic,capacitatea 750ml-500ml,pret de la 35lei fara capison si 60lei cu capison.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 01-03-2016, Prestari servicii