AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: dezmembrari

Pagina 1 din 4


Oferim toata gama de piese pentru autoturismele opel, vw, seat, audi, ford. Piesele auto din dezmembrari sunt piese demontate cu grija, sunt sortate si testate pe urma sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii, fiind in stare perfecta de functionare fiind demontate de pe masini radiate sau avariate.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Onesti
Data adaugare: 31-12-2016, Autoturisme

Suntem cel mai nou parc de dezmembrari din Constanta si va oferim servicii de calitate, proptitudine si seriozitate. Comercializam piese originale din dezmembrari si cumparam masini avariate, oferim garantie pentru fiecare piesa cumparata din unitatea noastra. De asemenea pentru a satisface cerintele tuturor facem si livrari in toata tara in maxim 24 de ore de la comanda piesei prin curierat rapid.

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 29-01-2015, Autoturisme

Vand piese din dezmembrari Opel Omega 2.5 v6 , anul fabricatiei 2000 ,toate piesele sunt pe stoc in stare buna de functionare

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Prahova
Data adaugare: 30-01-2013, Auto-Moto-Velo
DEZMEMBREZ PEUGEOT 207 (expirat)Pret: 100 RON

parc auto dezmembrari perieti ,,vand din dezmembrari orice piesa de peugeot 207 motor1398cm 50kw HDI an fab 2007,oferim factura,distribuim oriunde in tara prin curierat,preturi irezistibile!

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 18-12-2012, Auto-Moto-Velo
dezmembrez vw vento (expirat)Pret: 100 RON

dezmembrez orice piesa de vw vento motor 19 td an 1993 oferim factura si garantie

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: SLOBOZIA
Data adaugare: 07-11-2012, Auto-Moto-Velo