AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: detoxamin

Pagina 1 din 2

Detoxamin Basic Austria (expirat)Pret: 1 RON

Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Austria | Dispozitiv medical natural CE 1254. Reducere 30 % , Livrare 24 Ore. Pret Depozit.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 29-10-2019, Altele
Detoxamin Austria Pensionari (expirat)Pret: 164 RON

Detoxamin Zeolit Activat Tribomecanic Austria prelucrat prin Nanotehnologies.Adjuvant in boli canceroase, afectiuni tumorale,chimioterapie,radioterapie

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 03-09-2016, Prestari servicii
Detoxamin Austria lichidare stoc (expirat)Pret: 163 RON

Zeolit Activat - Detoxamin- Austria prelucrat prin Nanotehnologies.Adjuvant in boli canceroase, afectiuni tumorale,chimioterapie,radioterapie Detoxifierea organismului la nivel celular, Afectiuni Hepatice cu o reducere de 30 la suta.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-04-2016, Prestari servicii
Detoxamin Zeolit Activat Austria (expirat)Pret: 176 RON

Detoxamin Zeolit Activat Austria prelucrat prin Nanotehnologies.Adjuvant afectiuni tumorale,inainte si dupa chimioterapie,radioterapie.In detoxifierea organismului la nivel celular, Detoxamin Basic Capsule produs in Austria CE. Pret Redus cu pana la 30%.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Bacau
Data adaugare: 13-01-2016, Prestari servicii
Detoxamin Austria Depozit (expirat)Pret: 173 RON

Detoxamin Zeolit Activat Nanotehnologie, Reducerei de Black Friday adjuvant in cancer , ficat, detoxifiere, inainte de chimioterapie si dupa, Detoxamin Basic Capsule produs in Austria CE. Pret Redus cu pana la 30%.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-12-2015, Prestari servicii