AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: cursuri

Pagina 1 din 3


Aprendis iti da aripi! Inscrie-te la prima Școala de stewardese din regiunea Moldovei acreditata EASA și afla cum poti deveni insotitor de bord.

 
Mail: office@aprendisfly.com
Judet: Iasi
Tel: 0758877480
Oras: Iasi
Data adaugare: 23-08-2019, Prestari servicii
calificare coafor (expirat)Pret: 1100 RON

Scoala de coafor Roxellana, situata in Bucuresti Sector 2, strada Visinilor, organizeaza cursuri de formare profesionala pentru coafor, la preturi accesibile! Cursurile se vor tine incepand cu luna aprilie! Detalii la tel 0784306336!...

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 01-03-2016, Prestari servicii
Cursuri dezvoltare personala (expirat)Pret: 50 EUR

Prin terapia de grup sau prin grupul de dezvoltare personala, intram intr-un mediu suportiv si confidential, este si un mediu in care invatam despre modurile noastre de relationare si despre cum ne construim viata alaturi de alte persoane. Prin cursuri dezvoltare personala avem ocazia sa facem acel salt de incredere mai repede si sa castigam timp.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 28-12-2015, Prestari servicii
Cursuri dezvoltare personala (expirat)Pret: 50 EUR

Cursuri dezvoltare personala sustinute de psihoterapeuti avizati de Colegiul Psihologilor din romania gasiti la noi pe pagina web cursuri-dezvoltare-personala.ro, aici gasiti si pareri ale unor oameni care au urmat sau vor sa urmeze aceste cursuri.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 27-10-2015, Prestari servicii

Ocazie Cursuri infirmiere acreditate la preturi promotionale. Pret 490 lei in rate. Minim 10 clase, varsta 17-59 ani. Absolventii nostrii lucreaza in spitale, azile de batrani, crese, gradinite din tara si strainatate. Cursuri se desfasoara in Iasi, Braila, Bucuresti, Craiova, Tmisoara si Arad.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 24-06-2015, Prestari servicii