AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: curatenie

Pagina 1 din 2


Super Clean Services ofera servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, magazine, supermarket-ri. etc. Periodicitatea serviciilor se stabileste in functie de necesitatile si preferintele clientului. Pentru a mentine aspectul curat si ingrijit al spatiului dvs. de birouri, va garantam prezenta unui personal specializat, cu experienta si de incredere. Avem in dotare echipamente moderne, precum si solutii de curatenie profesionale, de inalta calitate. 

 
Mail: office@super-clean.ro
Judet: Sector2
Tel: 0737919115
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-05-2019, Altele

Servicii de curatenie! Firma noastra S.C SUPER CLEAN SERVICES S.R.L Oferim asistenta si Evaluare Gratuita si executam servicii curatenie birouri in Bucuresti si Ilfov la standarde inalte si preturi minime, cu produse de calitate, 100% ecologice, cu personal de incredere la biroul tau.

 
Mail: services.curatenie@gmail.com
Judet: Sector5
Tel: 0737919115
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 03-05-2019, Altele

Servicii de curatenie! Firma noastra S.C SUPER CLEAN SERVICES S.R.L Oferim asistenta si Evaluare Gratuita si executam servicii curatenie birouri in Bucuresti si Ilfov la standarde inalte si preturi minime, cu produse de calitate, 100% ecologice, cu personal de incredere la biroul tau. Lista Servicii Curatenie Incluse: Aspiram si spalam covoarele, mochetele si pardoseala/gresia. Aspiram tapiteria scaunelor, indepartam eventualele pete si curatam picioarele acestora.

 
Mail: services.curatenie@gmail.com
Judet: Sector1
Tel: 0737919115
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 05-03-2019, Altele

Firma IGIENA CONSTRUCT GEOMIH S.R.L. este o companie din Bucuresti care va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, NON-STOP, la cele mai inalte standarde si in cel mai profesional mod. Detinem toate avizele si autorizatii! Pentru mai multe detalii vizitati site-ul: deratizarebucurestinonstop.com igiena_croconstruct@yahoo.com 0721046950

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-09-2014, Prestari servicii

Oferim servicii de spalat mochete , covoare si tapiserii ,prin metoda injectie – extractie si uscare rapida. Serviciile sunt disponibile pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.Pentru oferta si servicii sunati non stop.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 16-01-2013, Prestari servicii