AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: curatenie

Pagina 1 din 3


GS Clean Services pune accentul pe calitatea lucrarilor si pe satisfactia clientului. Oferta noastra de servicii de curatenie profesionala este flexibila si adaptata cerintelor tale oriunde in Bucuresti si Ilfov!

 
Mail: office@facem-curatenie.ro
Judet: Sector2
Tel: 0723203586
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 23-10-2020, Prestari servicii

Dream Cleaning Botosani ofera servicii de curatenie la domiciliu, servicii de curatenie pentru firme, birouri, hale, depozite. Oferim si servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie la cele mai mici preturi din Botosani. Detalii despre servicii pe site https:www.dreamcleaning.ro/servicii-2/ Sau Cere oferta la nr 0740 810 666

 
Mail: hascuinternational@yahoo.com
Judet: Botosani
Tel: 0740810666
Oras: Botosani
Data adaugare: 02-10-2020, Prestari servicii

Oferim sevicii de curatenie in scari de bloc(asociatii de locatari, Propietarii) La Preturi accesibile si la cea mai buna calutate. Oferim servicii in 1, 2 sau 7 zile pe saptamana in functie de dorintele asociatiei Spalat geamuri, balustrarele, liftul si usa de la intrare in bloc de cate ori este nevoe Maturat Aleea bloculu de fiecare data cand se presteaza serviciul de curatenie in bloc

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 13-08-2019, Prestari servicii
Prestari Servicii de Curatenie (expirat)Pret: 1 RON

DANISTIR & MANU este firma ce ofera servicii de curatenie in Timisoara cu experienta in domeniu. Oferim garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor si produselor noastre, inclusiv varianta de curatenie profesionala cu produse ECO şi BIO Oferim servicii de curatenie pentru: curatenie in scarii de bloc, Birouri, Hoteluri, Fabrici, Apartamente, case, Vile, Magazine, Shourumuri, Galeri Comerciala, Stradala, Scoli, Gradinite, Crese, Spitale, Cazinouri, Centre, Hale, Depozite, Etc.

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 15-07-2019, Altele
Servicii de curatenie (expirat)Pret: 1 RON

Super Clean Services ofera servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, magazine, supermarket-ri. etc. Periodicitatea serviciilor se stabileste in functie de necesitatile si preferintele clientului. Pentru a mentine aspectul curat si ingrijit al spatiului dvs. de birouri, va garantam prezenta unui personal specializat, cu experienta si de incredere. Avem in dotare echipamente moderne, precum si solutii de curatenie profesionale, de inalta calitate. 

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-05-2019, Altele