AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: costinesti

Pagina 1 din 1


Ofertă Standard: Tabără de 7 Zile la Mare, 6 Nopți de Culoare și Distracție cu doar 550 Lei. Soare, Mare, Nisip și Multă Distracție ! SEJUR de 7 ZILE, 6 NOPȚI (CAZARE + PENSIUNE COMPLETĂ: Mic dejun, Prânz, Cină).

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Costinesti
Data adaugare: 09-03-2018, National
teren costinesti plaja (expirat)Pret: 35 RON

Teren intravilan 1000 mp Costinesti,strada Scolii 900 m pana la malul marii. Toate utilitatile in zona. Pensiuni, hoteluri, construite in zona. ideal constructie hotel-pensiune cu capacitate mare. (accept schimb cu imobil Constanta)

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 18-06-2015, Garsoniere