AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: cosmetice

Pagina 1 din 4


Oferim contracte prin fortele de munca cu acte in regula , la fabrica de cosmetice (sortat,etichetat si ambalat) in Italia,Germania,Anglia,Olanda. Salariul este de 1600 euro+ore suplimentare.Programul 8 ore/zi 5 zile pe saptamana. Cazarea si masa sunt asigurate de catre amgajator.Pentru informatii contactati-ne la: 0738/268935 sau 0742/657896

 
Mail: -
Judet: Teleorman
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 28-09-2017, Prestari servicii
Reprezentant Ladys (expirat)Pret: 1 RON

Ladys ofera produse de calitate la preturi accesibile. Astfel poti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la tine, ceea ce inseamna mai multe vanzari si mai mult profit pentru tine. Vei descoperi, in scurt timp ca, colaborarea cu Ladys iti va aduce numai avantaje, fara nici o investitie. Cat de mare va fi castigul tau financiar va depinde doar de tine.

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 26-03-2016, Prestari servicii
Reprezentant Ladys (expirat)Pret: 1 RON

DE CE Reprezentant Ladys Metropolitan Pentru ca:1 - imi plac produsele cosmetice si vreau sa le obtin direct de la sursa, fara intermediari, la cel mai mic pret (25 la suta discount);2 - vreau sa imi maresc venitul lunar al familiei mele;3 - vreau sa am afacerea mea personala si imi doresc independenta financiara.

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 06-03-2016, Prestari servicii
Castiga bani cu Ladys (expirat)Pret: 1 RON

Ladys iti ofera produse cosmetice, parfumuri si accesorii de calitate la preturi accesibile. Inscrierea se face imediat si gratuit. Poti sa comanzi produsele online. Tranportul produselor este gratuit. Iti poti dezvolta o afacere profitabila si un venit suplimentar realizat in ritmul propriu.

 
Mail: -
Judet: Timis
Tel: -
Oras: Timisoara
Data adaugare: 16-02-2016, Prestari servicii

Cautam persoane interesate sa obtina un venit suplimentar din vanzarea prin intermediul cataloagelor de bijuterii, cosmetice, parfumuri si ceasuri. Discount avantajos, detalii pe site http://www.cristianlay-ro.com sau tel 0721794145, 0762680748

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 10-03-2015, Prestari servicii