AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: contabilitate

Pagina 1 din 2

CONTABILITATE BUCURESTI (expirat)Pret: 1 RON

Aveti nevoie de contabil? Noi suntem solutia. Firma de contabilitate autorizata CECCAR, ofera servicii profesionale de contabilitate, fiscalitate, salarizare, resurse umane si consultanta pentru afaceri. Oferim clientilor sprijinul necesar in luarea deciziilor esentiale pentru dezvoltarea afacerii lor.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: BUCURESTI
Data adaugare: 08-10-2019, Prestari servicii
Contabilitate (expirat)Pret: 100 RON

Firma de Contabilitate , atestata CECCAR, oferim Servicii Complete de Consultanta Financiar - Contabila : Asistenta Privind Legislatia Financiar - Contabila ( Impozitul Pe Profit , Impozitul Pe Venit , TVA , Accize , Asigurari Sociale ; Impozitarea Societatilor Comerciale etc. ) si Servicii Resurse Umane

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 02-09-2016, Prestari servicii
Contabilitate (expirat)Pret: 100 RON

Esti in cautare de contabil sau companiei care sa-ti presteze acest serviciu? S-ar putea ca noi sa fim pe cei pe care ii cauti! Preturile noastre incep de la 100 RON pentru companiile fara activitate. Cere o oferta si afla daca suntem cei pe care ii cauti. Scrie in ea profilul companiei, cifra de afaceri, numarul de documente intrate si iesite si numarul de angajati si iti vom face o oferta personalizata, doar pentru tine!

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 03-08-2015, Prestari servicii
Contabilitate PFA (expirat)Pret: 100 RON

Oferim servicii complete de contabilitate pentru PFA incepand cu preturi de la 100 lei. Pentru oferte si informatii sunati la 0772.177.562 sau scrieti-ne la adresa de e-mail: totalcontabilitate@gmail.com si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil. www.total-contabilitate.ro

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 03-08-2015, Prestari servicii
Contabilitate SRL (expirat)Pret: 100 RON

Total Contabilitate ofera servicii complete externalizate de contabilitate, resurse umane si consultanta pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru oferte si informatii sunati la 0772.177.562 sau scrieti-ne la adresa de e-mail: totalcontabilitate@gmail.com si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 03-08-2015, Prestari servicii