AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: consultanta

Pagina 1 din 1

ODAS GLOBAL CONSULTING SRL (expirat)Pret: 1 RON

ODAS GLOBAL CONSULTING este o companie ce activeaza la nivel international având ca servicii principale fondurile europene, lobby, consultanța în afaceri, servicii de arhitectură, servicii tehnologice și investiții. Compania și-a început activitatea în anul 2003, iar datorita experienței și a calității serviciilor oferite clienților noștrii facem parte din diferite grupuri de lucru atât naționale cât și internaționale.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj-Napoca
Data adaugare: 02-12-2019, Altele

Traducători și interpreți autorizați de Ministerul Justiției, specializați în traducerea limbajelor moderne de specialitate, cu vastă experiență în traducerea oricărui domeniu, rapiditate, profesionalism și eficiență, oferim servicii de traduceri autorizate, legalizate sau apostilate ÎN ȘI DIN TOATE LIMBILE la cele mai competitive prețuri. Sediu : Baia Mare, B-dul Traian, nr. 20/78 Telefon: 0757.136.458 E-mail: traduceri.interpretariat @ yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Maramures
Tel: -
Oras: Baia Mare
Data adaugare: 13-04-2017, Prestari servicii
Infiintare firma RAPID (expirat)Pret: 0 RON

OFERIM SERVCII SPECIALIZATE PRIVIND: – Infiintare firme; – Inregistrare mentiuni (modificare obiect activitate/sediu, schimbare administrator, majorare/reducere capital social, infiintare/desfiintare punct de lucru, cesiune parti sociale, excludere/retragere asociati, etc); – Suspendare / dizolvare firma; – Transmiterea partilor sociale; – Redactare/ intocmire acte constitutive, acte aditionale, hotarari AGA etc.; – Gazduire sediu social

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 25-03-2016, Prestari servicii

INFIINTARI firme Bucuresti si Ilfov, SRL 100 Lei, PFA 50 Lei, Intreprinderi I / F 50 Lei, Declarare Punct de lucru 50 Lei, Sedii sociale 350 Lei / 6 Luni si 600 Lei / 1 an, Suspendare activitate 50 Lei, O.N.G.-uri, Radieri si Lichidari, Insolvente, Falimente, Fuziuni, Autorizatii, Inregistrari OSIM. Tel 0734196317 / 0768348731

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 16-01-2014, Prestari servicii

Pe baza nevoilor dumneavoastra, specialistii B-Team Corrosion Protection va ofera consultanta in alegerea celor mai bune mortare si sape speciale, pentru o protectie anticoroziva eficienta. Intra pe www.anticoroziv.eu si cere o oferta!

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 28-11-2012, Prestari servicii