AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: constructii

Pagina 1 din 7

Constructii case (expirat)Pret: 1 RON

Firma, cu peste 16 ani de experienta in domeniu, executam: - Constructii case la rosu + anexe (gard, garaj, foisor, etc.) - Constructii case la cheie - Amenajari interioare de calitate - Renovari case si apartamente - Demolari + reconstructii ( ex: demolare acoperis + reconstruire , demolare casa + reconstruire, demolare gard + reconstruire) - Reparatii, consolidari case - Altele ( ex: schimbare invelitoare acoperis )

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-02-2021, Prestari servicii
Case la cheie (expirat)Pret: 1 RON

FIRMA de constructii executam case la cheie. Construim doar cu materialele noastre. Pentru oferta avem nevoie de proiectul constructiei. Va rugam sa ne contactati pe email sau telefonic. https:constructii-renovari-consolidari-case.ro/case-la-cheie/

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-02-2021, Prestari servicii

Efectuam excavatii pentru hale industriale, hypermarket-uri, case si blocuri. Asiguram excavarea, evacuarea si transportul pamantului rezultat si al oricărui fel de deșeu rezultat în urma lucrărilor de excavație sau demolare. Ne ocupam de stabilizarea solului și a fundațiilor, decopertări strat vegetal, nivelare si compactare teren, refacere trotuare, canalizări și alimentări cu apă, terasamente, terasari, taluzari, nivelari terenuri si profilari drumuri.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Mogosoaia
Data adaugare: 29-09-2020, Prestari servicii

Firma specializata in executarea de lucrari de demolare cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, demolari de fabrici, hale industriale, constructii metalice, depozite, cosuri de fum, turnuri si fundatii.Dispunem de o flota de utilaje si echipamente suficienta pentru demolarea tuturor tipurilor de cladiri indiferent de componenta lor

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Mogosoaia
Data adaugare: 29-09-2020, Prestari servicii
Relocari industriale (expirat)Pret: 10 RON

Oferim servicii profesionale de relocari industriale (fabrici,utilaje industriale), sedii firme - locuinte - efecte personale - birouri - echipamente IT, atat in tara cat si in strainatate. Firma noastra detine o gama variata de autoutilitare pregatite pentru operatiunile de mutare.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Mogosoaia
Data adaugare: 29-09-2020, Inchirieri