AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: comision

Pagina 1 din 1


    Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email:doarsimpl@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 15-11-2015, Altele
Extra lucru la domiciliu (expirat)Pret: 1200 RON

Extra lucru la domiciliu! Acum se stie: suntem numarul unu pe piata ofertelor de lucru la domiciliu! Suntem cei mai cautati si cei mai prezenti! Pentru ca suntem seriosi! Si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi! Va asiguram toate conditiile pentru a castiga bani: instruire gratuita, contract de comision, echipa dinamica. Cereti acum informatii la adresa de email: anca_visan@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Buzau
Tel: -
Oras: Buzau
Data adaugare: 06-10-2015, Altele

Doresti un salariu european in Romania? Jobul de hostess online este pentru tine! Echipa tanara si cu experienta in webchat, angajam tinere 18-35 ani pentru locatiile din Bucuresti, spatii de lucru ultra moderne, echipamente performante HD, aer conditionat, suport tehnic non stop, contract de munca. Lucram doar in legalitate. Trebuie sa fii o tanara ambitioasa, sa cunosti cel putin limba engleza, sa ai intre 18 si 35 de ani si sa iti doresti sa transformi visele de azi in realitatea de maine.

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 18-05-2015, Telefoane
JOB REFERENT PENTRU SC NET ROMANIA (expirat)Pret: 2500 RON

CAUTAM PERSOANE INTERESATE DE UN JOB CARE SA LE ADUCA BENEFICII FINANCIARE. CERINTE: - SA FIE COMUNICATIVI - SA STIE SA VORBEASCA IN PUBLIC - SA AIBA ASPECT FIZIC PLACUT CEI INTERESATI ACCESEAZA LINK- UL: http://www.scnetromania.com/europa , id: 049886, 0744481843 SE COMPLETEAZA UN FORMULAR DAND CLIK PE INREGISTRATI- VA, DUPA COMPLETAREA FORMULARULUI, VETI PRIMI UN NUMAR DE ORDINE. ACEST NUMAR IL VETI TRANSMITE LA scneteuropa@gmail. com CU RESPECT SEBASTIAN DRACEA

 
Mail: -
Judet: Mehedinti
Tel: -
Oras: DROBETA TURNU SEVERIN
Data adaugare: 05-11-2012, Prestari servicii