AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: calificare

Pagina 1 din 1


Curs de calificare administrator de condominii (autorizat). relatii suplimentare: dana.hutan@habitaturban.ro; 0726.949.000.

 
Mail: ai@mediapress.ro
Judet: Sector2
Tel: 0726949000
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 10-02-2020, Prestari servicii
Oferte de lucru pentru toti (expirat)Pret: 300 RON

NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: coman_georgi@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Botosani
Tel: -
Oras: toate localitatile
Data adaugare: 13-01-2015, Altele