AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: cadastru

Pagina 1 din 1


Persoana fizica autorizata, ofer servicii complete de topografie si cadastru pentru județul Gorj si judetele limitrofe. Pentru oferta personalizata, va rog sa ma contactati telefonic la: 0736742123 .

 
Mail: cirtina_adrian@outlook.com
Judet: Gorj
Tel: 0736742123
Oras: Targu-Jiu
Data adaugare: 20-01-2021, Prestari servicii
Cadastru la pret de criza (expirat)Pret: 100 RON

Persoana fizica autorizata (15 ani experienta) execut masuratori cadastrale la preturi accesibile. Masuratorile se executa cu GPS si Statii Totale. Lucrarile sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Pentru detalii sunati la tel.0786.604.552.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 21-01-2013, Prestari servicii
Cadastru la Geo Earth (expirat)Pret: 800 RON

-800 lei+taxe(pt. terenuri in suprafata de pana la 1000 mp aflate in Mun.Bucuresti si in Jud. Ilfov)In pretul de mai sus nu sunt incluse releveele constr.(timp de executie minim 3 zile lucratoare). -350 lei+taxe (apart. 1-4 cam.). (timp de executie minim 1 zi lucratoare). - 3 lei + TVA / mp (releveu interior al constr.). (timp de executie minim 1 zi lucratoare in functie de suprafata constructiei)

 
Mail: -
Judet: Sector2
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 11-01-2013, Prestari servicii

Cadastru, intabulare si consultanta. Executam masuratori cadastrale, intarusari, alipiri/ dezlipiri terenuri, inscriere constructii, etc. Masuratorile se executa cu GPS si Statii Totale. Asiguram consultanta gratuita si ne ocupam de verificarea, intocmirea actelor si de alte proceduri necesare. Tel:0786.604.552

 
Mail: -
Judet: Alba
Tel: -
Oras: tot jud.
Data adaugare: 19-12-2012, Prestari servicii
SERVICII DE TOPOGRAFIE SI CADASTRU (expirat)Pret: 600 RON

Topograf autorizat din Cluj execut lucrari de topografie (Relevee de case si apartamente, ridicari,trasari ax fundatii) si lucrari de cadastru (intabulari teren, inscrieri constructii in cartea funciara, dezmembrari/ comasari, parcelari, apartamentari, planuri topografice pentru autorizatii de construire, pentru proiectare constructii,etc). Pentru preturi si tarife prin telefon sau accesati site

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj
Data adaugare: 13-10-2012, Prestari servicii