AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: bride sufe cablu

Pagina 1 din 1


Bride zincate pentru sufe cabluri cu diametru 3 mm la 40 mm , bride metalice de strangere cablu , bride fixare cablu. Puntea bridei este turnata iar surubul U din otel slab-aliat , standard: DIN 741 , finisare: electro-galvanizare. Bridele cablu otel sunt folosite in sistemele de ancorare si ridicare.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Dambovita
Tel: 0728305611
Oras: Targoviste
Data adaugare: 14-03-2019, Constructii

Bride cablu turnate DIN741, bride cablu otel, bride zincate pentru sufe cabluri cu diametru 3 mm la 40 mm , bride metalice de strangere sufe cablu , bride fixare cablu , brida zincata pentru cabluri cu diametru de la Ø3 la Ø40, bride-cleme de prindere cablu, din otel zincat, pentru sufe cablu otel , clipsuri (bride) tip DIN 741, bride zincat cablu tractiune, accesorii cablu tractiune, gama completa bride cablu.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Ialomita
Tel: 0728305611
Oras: Alba Iulia
Data adaugare: 14-03-2019, Constructii

Bride zincat cablu tractiune, accesorii cablu tractiune, gama completa bride cablu. Puntea bridei este turnata iar surubul U din otel slab-aliat , standard: DIN 741 , finisare: electro-galvanizare.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Arad
Tel: 92539
Oras: Arad
Data adaugare: 14-03-2019, Prestari servicii
Bride cablu otel (expirat)Pret: 1 RON

Total Race Romania comercializeaza bride cablu turnate DIN741, bride cablu otel, bride zincate pentru cabluri cu diametru 3 mm la 40 mm , bride metalice de strangere cablu , bride fixare cablu , brida zincata pentru cabluri cu diametru de la Ø3 la Ø40, http://www.echingi.ro/produse/bride-cablu-din-741

 
Mail: -
Judet: Dambovita
Tel: -
Oras: Targoviste
Data adaugare: 06-05-2014, Constructii