AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: beton

Pagina 1 din 1


Executam următoarele tipuri de pardoseli - beton amprentat - beton elicopterizat - beton periat - piatra spălată -tencuieli amprentate -întrețineri și reconditionari www.decoteam.ro 0759.022.993

 
Mail: creativtimetransport@gmail.com
Judet: Sector6
Tel: 0759022993
Oras: București
Data adaugare: 27-01-2021, Prestari servicii
BETON AMPRENTAT CONSTANTA (expirat)Pret: 1 RON

Sc. Luiz Design SRL,cea mai veche firma care a adus tehnologia betonului amprentat in Dobrogea va ofera lucrari din beton amprentat in judetele Constanta! Cu experienta, o echipa de profesionisti, materiale import Anglia produsE PICS ce fac fata procesului de inghet-dezghet,suntem solutia pentru amenajari de pavaje de calitate. Se ofera consultanta si garantie 4 ani. Telefon: 0743999399;0726000400 www.betondecor.ro

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 10-04-2014, Prestari servicii

Materiale de constructii pavele, dale, borduri, garduri beton, placaje imitatie piatra, stalpi beton, ornamente gradini, ghivece, borduri, monumente funerare etc. Pe site gasiti oferta de preturi pentru produse si manopera.

 
Mail: -
Judet: Hunedoara
Tel: -
Oras: Deva
Data adaugare: 18-11-2012, Constructii