AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: apartamente

Pagina 1 din 3


Autorizare camere si apartamente in regim hotelier. Biroul de Consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru obtinerea certificatului de clasificare unitate turistica cu functiuni de cazare. Clasificare, reclasificare, preschimbare certificate de clasificare unitati de primire turistice: apartamente si camere de inchiriat - regim hotelier

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras: Brasov
Data adaugare: 03-04-2018, Prestari servicii

Super-oportunitate de castig la domiciliu! Avem nevoie de cei mai seriosi oameni, pentru cel mai serios program de lucru la domiciliu! Cerinte: varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de folosire a calculatorului, de lucru cu documente word si pdf, de navigare pe internet, de utilizare a email-ului. Oferim instruire gratuita, pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa solicite detalii la adresa de email: ruslan.croitor@mail.ru

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 17-10-2015, Apartamente
Casting pentru emisiuni TV (expirat)Pret: 1000 RON

Casa de Productie TV cauta FEMEI SI BARBATI 18-65 ani, CUPLURI-25-40 ani casatorite,MAME-25-40 ani cu copii pana la 12 ani,domiciliul in Bucuresti, prezentabile, comunicative, cu sau fara experienta in domeniu, pt. roluri principale, secundare sau figuratie in emisiuni TV productii divertisment si reality show, difuzate pe Kanal D. Va asteptam in B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, corpul U, etaj 3, sector 6, Bucuresti. Program: luni-vineri, orele: 11-17; Telefon: 0720.184.973; NU VA COSTA NIMIC.

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 03-01-2015, Altele
IMOBRAILA IMOBILIARE BRAILA (expirat)Pret: 1 RON

Agantia Imobiliara IMOBRAILA,WWW.IMOBRAILA.RO

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 03-10-2014, Prestari servicii
Anunturi gratuite online (expirat)Pret: 10 RON

Vrei sa vinzi ceva sau sa cumperi acum ai posibilitatea gratuit sa publici anuntul tau si pe site-ul: www.micapublicitategratuita.ro Cum functioneaza? Tu publici anunt GRATUIT. Noi promovam. Tu vinzi si toti bani raman ai tai fara sa platesti nimic :d Dupa afacerist te numesti!

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 27-01-2013, Prestari servicii