AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: aparat cafea

Pagina 1 din 1

Automat cafea revizionat (expirat)Pret: 550 EUR

Vindem din stoc automate cafea Zanussi Venezia, capacitate 500 pahare, 8 selectii, doua sisteme de plata incluse, complet revizionate si pregatite pentru dus in locatie.

 
Mail: -
Judet: Buzau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 06-02-2018, Altele
Ocazie automate de cafea vending (expirat)Pret: 2925 RON

Ocazie: automate de cafea vending – 6-8 selectii, pretabile pentru spalatorii auto, magazine, birouri, spa, saloane de infrumusetare, fabrici, automat cafea 6 selectii – 650 euro. Tel.0722518840

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: toate orasele
Data adaugare: 08-06-2014, Altele