AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: amenajari

Pagina 1 din 1


Compania SAM CONSTRUCT se mândrește cu o activitate de calitate in montajul de pardoseli flotante, mocheta, linoleum, LVT, Vinil, la prețuri competitive.În plus față de atenția necondiționată la detalii cu fiecare client, ne-am construit rep**ația prin menținerea standardelor de calitate fără compromis în lucrarile noastre.Pe lângă instalarea de noi etaje pe şantiere noi, putem înlocui sau modifica și podelele existente.

 
Mail: office@samconstruct.ro
Judet: Sector2
Tel: 0771344833
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-01-2019, Altele
artizanat romanesc (expirat)Pret: 45 RON

artizanat romanesc,ghivece amfore ulcioare sticle realizate din piatra si praf ceramic.preturi de la 45lei.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 19-04-2016, Prestari servicii

Amenajari interioare si amenajari exterioare de calitate . Compartimentari, finisaje, mansardari, termoizolatii fatade si mansarde, reparatii. Placari gips carton, lemn, piatra. Pardoseli, pereti , tavane. Amenajari gradina, amenajari terasa,amenajari curte. Imprejmuiri, garduri lemn, piatra, PVC. Idei si solutii amenajari . Design casa si gradina. Mobilier gradina. Plante, flori. www.home-design-ideas.weebly.com

 
Mail: -
Judet: Sector6
Tel: -
Oras: TOATA TARA
Data adaugare: 02-01-2013, Constructii

Peste 35ani de experienta in arta!Echipa de sculptori profesionisti, ingineri, arhitecti! Executam lucrari unicat si de serie in orice material(metal, ipsos, rasina sintetica, bronz, inox) si de orice dimensiuni! Sculpturi de mici si mari dimensiuni,fantani arteziene, monumente, restaurari monumente istorice, curatare, sablare, executie fantani arteziene, ornamente decorative, fier forjat, bronz, inox! www.artmaestro.ro ; office@artmaestro.ro ; tel. 0721329270- Prof. Sculptor Anton RATIU

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 03-12-2012, Constructii
amenajari interioare (expirat)Pret: 10 RON

executam la cele mai mici preturi(zugraveli,tencuieli,rigips,gresie faianta,montari parchet,montari grupuri sanitare,etc)in bucuresti si ilfov.marian

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 19-11-2012, Prestari servicii