AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: aluminiu

Pagina 1 din 1

Super Oferta constructii Olanda (expirat)Pret: 2000 EUR

Societate autorizata prin fortele de munca cauta muncitori necalificati /calificati in contructii pentru Olanda (instalatori ferestre(plastic aluminiu,prindere in perete pentru perdele,lucratori productie pentru ferestre,aplicator tencuitor,vopsitor)Salarii 2000 euro + ore. Cazarea (singur in camera+internet in locuinta) masa sunt asigurate de catre angajator.Pentru informatii contactati-ne la: 0738/268935 sau 0742/657896

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: deva
Data adaugare: 13-10-2017, Altele
Fier Vechi Oradea (expirat)Pret: 1 RON

Compania PAJURCA METAL GROUP ofera servicii in domeniul colectarii si recuperaii deseurilor reciclabile metalice si nemetalice. Achizitionam o gama larga de metale feroase si neferoase: Metale neferoase: cupru, bronz, nichel, zinc,plumb,staniu, inox,alama si aluminiu. Metale feroase: fonta, fier,otel, bare de fier sau otel,resturi metalice fonta, fier, otel. Deseu hartie/carton,mase plasticem PET Informatii: 0744607656 www.pajurca.ro

 
Mail: -
Judet: Bihor
Tel: -
Oras: Oradea
Data adaugare: 11-11-2014, Altele