AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: afaceri

Pagina 2 din 4


Activezi in Network Marketing, sau te gandesti sa incepi o afacere acum? Indiferent in ce situatie esti, scopul tau este sa ai o afcere de succes si sa-ti atingi scopurile in viata. Pentru asta trebuie sa descoperi minciunile care saboteaza succesul in aceasta industrie. Intra acuma pe site: http://afacere.dxnromania.ro/mlm-atractiv

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 30-11-2015, Prestari servicii

Cautam firme de turism, acvacultura sau agricultura in vederea asocierii sau a cumpararii unei investitii in stadiu de conservare, 736 hectare de bazine piscicole in Delta Dunarii, Romania. Castiguri de peste 5 milioane euro/an. Detinem contract de concesiune pentru 45 de ani, pana in 2052 si in proprietate diguri, canale navigabile si lacuri artificiale. Mai multe detalii :http://danube-delta-investment.ro/ or at +4 0720 33 11 66 alina.sediu@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Tulcea
Tel: -
Oras: CA ROSETTI
Data adaugare: 11-08-2015, Terenuri
Investitie in Delta Dunarii Romania (expirat)Pret: 3500000 EUR

VANZARE / ASOCIERE / SCHIMB 736 HA. CAUTAM FIRME AGRICOLE, PISCICOLE, TURISM, pentru a vinde sau a dezvolta activitati comerciale pe suprafata de 736 ha(bazine piscicole), in DELTA DUNARII.Pentru intermediari, oferim comision 10% din pretul de vanzare. Detalii pe site: www.ecoturism-delta-dunarii.ro sau la 0725 11 00 99.

 
Mail: -
Judet: Tulcea
Tel: -
Oras: comuna C.A. Rosetti
Data adaugare: 21-07-2015, Agricole
Investitie in Delta Dunarii (expirat)Pret: 3500000 EUR

VANZARE / ASOCIERE 736 HA. CAUTAM FIRME AGRICOLE, PISCICOLE, TURISM, pentru a vinde sau a dezvolta activitati comerciale pe suprafata de 736 ha, in DELTA DUNARII

 
Mail: -
Judet: Tulcea
Tel: -
Oras: C.A Rosetti
Data adaugare: 17-03-2015, Terenuri

Ești în nevoie de credite, sau vrei să înceapă o afacere pe cont propriu, sau vrei să cumperi o casă nouă sau mașină sau face o excursie, dar nu au bani, aici este o oportunitate de acum ca oferim împrumuturi de toate tipuri de la rata dobânzii doar 2%, fără nici o garanție necesară. Aplica acum și să aibă împrumut aprobat și transferat în contul dvs. bancar în doar 48 de ore.

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 16-03-2015, Prestari servicii