AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Tag: acte auto

Pagina 1 din 1


- Intocmim acte auto necesare inmatricularii si radierii autoturismelor; Asiguram copierea documentelor necesare inmatricularii si radierii autoturismelor; - Asiguram consultanta in vederea inmatricularii autoturismului; - TRADUCEM actele auto necesare inmatricularii autoturismelor. Biroul nostru se afla in Drumul Taberei, Sector 6, Str. Chilia Veche nr. 2.

 
Mail: office@clubuldetraduceri.ro
Judet: Sector6
Tel: 0771460390
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 12-01-2021, Prestari servicii
Contracte Auto Autorizate (expirat)Pret: 1 EUR

- fise de inmatriculare, certificate de radiere, etc. Servicii ATI-ASIG: inmatriculari auto, Contracte AUTO, radieri auto, numere de circulatie provizorii si definitive, preschimbare acte, schimbare proprietar, reprezentare serviciul RAR omologare, identificare, ITP

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj-Napoca
Data adaugare: 22-09-2016, Prestari servicii
Acte auto si infiintare firme (expirat)Pret: 0 RON

Servicii ATI-ASIG : inmatriculari auto, radieri auto, numere de circulatie provizorii si definitive, preschimbare acte, schimbare proprietar, reprezentare serviciul RAR omologare, identificare, ITP Infiintari Firme SRL,SA, PFA

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj-Napoca
Data adaugare: 28-07-2015, Prestari servicii