AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Despre noi:

Se spune ca reclama este sufletul comertului si tocmai din acest motiv, orice firma, intreprindere, asociatie va avea nevoie intotdeauna de reclama pentru a reusi sa se faca cunoscuta clinetiilor, sa vand si sa faca profit.

AnunturiMax este un site de anunturi, care ofera posibilitatea de a plasa anunturi dintr-o larga gama de domenii, atat gratuit cat si anunturi sponsorizate(in curand).

Fata de metodele de promovare clasice, in format tiparit (ziare reviste), cele online au avantajul ca sunt mult mai usor de folosit si uneori chiar mai ieftine. Insa atat in mediul online cat si in cel clasic, rezultatele unui anunt depinde atat de calitatea sitului/revistei/ziarului unde se publica cat si de continulul lui.

De exemplu in mediul online sunt foarte importante etichetele, sau "tag-urile" unui anunt, asa numitele cuvinte cheie ale anuntului care fac sa fie gasit mai usor de public-ul tinta. Continutul anuntului trebuie sa fie intr-o oarecare masura atragator pentru publicul tina, sa nu fie nici prea mult nici prea scurt sa fie exprimat cat mai clar si mai concis.

AnunturiMax.ro pune mare accent pe calitatea anunturilor postate de clienti, in acest sens avand validari considerate de unii stufoase, in pagina de adaugare a anuntului, dar care nu fac decat, credem noi sa ghideze utilizatorul pentru a adauga un anunt de cea mai buna calitate, si care are sansele cele mai mari ca sa ajunga la publicul vizat de acel anunt, si in cazul anunturilor comerciale chiar sa genereze profit.

Va multumim pentu vizita si pentru ca folositi serviciile noastre!

Pentru orice fel de sugestii, sau probleme va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.