AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: prahova

Pagina 1 din 48


Ceas Smart SWQ18 noul Smart Watch, ultra slim 8,5 mm, ultra longlife 45 zile, design optim confort 1,7 inch, 44 x 38 mm, display curbat IPS Retina ultra light duritate 2,5D – 9H, aparitie 2021, import EU Germania, nou, cu factura si garantie 24 luni. Pret recomandat de vanzare end-user 690 Lei cu TVA. Oferim discount. Tel. 0723304246 https://sites.google.com/view/ceassmart/new-swq18

 
Mail: eugenradu60@gmail.com
Judet: Prahova
Tel: 0723304246
Oras: Campina
Data adaugare: 01-12-2021, Sisteme Desktop

Intra pe www. rulotisti. com si gaseste campinguri, discuta cu prieteni rulotisti, vezi evenimente si iesiri cu rulotele, discuta pe forumul din site si devino membru. Fa parte din grupul nostru! Totul este gratuit!

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 10-02-2021, Prestari servicii
Tractari auto Ploiesti non stop (expirat)Pret: 1 RON

Tractari auto non stop, asistenta rutiera, remorcari auto Ploiesti Oferim gama completa de servicii non-stop: asistenta rutiera, tractari si remorcari auto, transport autoturisme pe platforma in/din sau spre orice localitate din tara. Din serviciile noastre, amintim ca asiguram reparatii minore la fata locului; Deasemenea, asiguram transport de persoane la destinatia ceruta si oferim parcare in parc auto cu paza (in Ploiesti).

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 25-01-2021, Prestari servicii

Societatea noastra, inchiriaza si igienizeaza toalete ecologice mobile. Inchiriem atat pentru organizarea santierelor de constructii cat si la evenimente in aer liber. Inchiriem si sisteme de gard mobil pentru imprejmuire. Prestari servicii in toata tara.

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 15-01-2021, Altele
Oferta noua (expirat)Pret: 1 RON

Oferta noua. Activitate acasa. Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Va selecteaza unul dintre membrii echipei noastre, dupa ce trimiteti mesajul: ACTIVITATE COMPLET ONLINE, la adresa de email vasilicavlad5@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Prahova
Data adaugare: 05-01-2021, Locuri de munca