AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: prahova

Pagina 1 din 47


Societatea noastra, inchiriaza si igienizeaza toalete ecologice mobile. Inchiriem atat pentru organizarea santierelor de constructii cat si la evenimente in aer liber. Inchiriem si sisteme de gard mobil pentru imprejmuire. Prestari servicii in toata tara.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Prahova
Tel: 0749193418
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 15-01-2021, Altele
Oferta nouaPret: 1 RON

Oferta noua. Activitate acasa. Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Va selecteaza unul dintre membrii echipei noastre, dupa ce trimiteti mesajul: ACTIVITATE COMPLET ONLINE, la adresa de email vasilicavlad5@gmail.com

 
Mail: vasilicavlad5@gmail.com
Judet: Prahova
Tel: 0755682656
Oras: Prahova
Data adaugare: 05-01-2021, Locuri de munca

Oferim o gama completa de servicii non-stop: * Tractari Auto Ploiesti -tractare auto avariate -tractare auto defecte -tractare auto neinmatriculate -tractare auto utilaje agricole -tractare auto dube si autoutilitare *Asistenta rutiera Ploiesti -pana carburant -pana curent -pana anvelopa -alimentare cu carburant necorespunzator -indrumare sevice, vulcanizare, etc *Transport pe platforma auto Ploiesti -transport pe platforma auto defecte sau avariate

 
Mail: office@tractari-ploiesti.ro
Judet: Prahova
Tel: 0747258867
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 05-01-2021, Prestari servicii

Total Orange livreaza din stoc Promax Gel WC Pine varianta economica, 5 litri. Este un detergent / odorizant pentru vasele de WC. Produsul se aplica nediluat cu ajutorul flaconului cu opercul. Dupa aplicare se spala si se clateste cu apa. A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele directe ale soarelui. A se utiliza de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

 
Mail: contact@totalorange.ro
Judet: Prahova
Tel: 0728305611
Oras: ploiesti
Data adaugare: 07-12-2020, Altele

Inchiriem, vindem si intretinem toalete ecologice mobile ( wc) la diferite evenimente cultural, sportive, intruniri, cat si la organizarea santierelor de Constructii. Inchiriem si sisteme de gard mobil. Prestari servicii in toata tara.

 
Mail: bucuresti@toaleteecologicesrl.ro
Judet: Prahova
Tel: 0749193418
Oras: Ploiesti
Data adaugare: 23-11-2020, Altele