AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: olt

Pagina 2 din 8


De ce suntem vazuti peste tot?! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des. De ce? Pentru ca aici totul este extrem de serios. Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Detalii la adresa de email:corinadraghici9591@yahoo. com

 
Mail: corinadraghici9591@yahoo.com
Judet: Olt
Tel:
Oras: Osica de Sus
Data adaugare: 07-03-2018, Altele

Am nevoie in echipa mea de persoane serioase,ce isi doresc sa ia parte la un proiect unic in Romania.Caut oameni de aur care sunt pregatiti sa castige bani la domiciliu.Va dau mai multe detalii la adresa de email:corinadraghici9591@yahoo.com Haideti sa facem bani!

 
Mail: corinadraghici9591@yahoo.com
Judet: Olt
Tel:
Oras: Osica de Sus
Data adaugare: 27-02-2018, Altele

Cupa de beton cu descarcare centrala , cupa de beton cu furtun de cauciuc, cupa de beton cu descarcare laterala, cupa de beton pentru macara cu jgeab metalic, cupa pentru turnat beton cu furtun de cauciuc special cu diametru 200mm.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Olt
Tel: 0728305611
Oras: Slatina
Data adaugare: 19-02-2018, Prestari servicii
Oferta noua in 2018Pret: 500 RON

Oferta noua in 2018.Nu trebuie experienta (va invatam noi totul).Cerem: seriozitate,cunostinte minime de ultilizare calculator (pdf,email,word,internet),lucru 2 ore pe zi.Pentru a aplica la oferta,trimiteti mesajul APLIC la adresa de email:corinadraghici9591@yahoo.com Va astept cu drag!

 
Mail: corinadraghici9591@yahoo.com
Judet: Olt
Tel:
Oras:
Data adaugare: 18-02-2018, Altele
imprumut oferta (expirat)Pret: 10000 RON

bună Care sunt conectate în bancă sau nu dacă au nevoie de bani pentru realizarea unui proiect sau orice alt împrumut făcut ca matusa mea şi trimite un mail la urmatoarea adresa:

 
Mail: -
Judet: Olt
Tel: -
Oras: timis
Data adaugare: 21-11-2017, Camioane