AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: neamt

Pagina 2 din 8

Castiguri foarte motivante (expirat)Pret: 450 EUR

Castiguri foarte motivante! Atentie, oferta este speciala! Totul este sigur! Tocmai ai facut o mare descoperire! Alegerea cea mai buna pentru tine! Lucrezi confortabil! Cel mai important moment este acum! Vrei mai multi bani? Vrei sa-ti indeplinesti dorintele? Oferta valabila in toata tara! Detalii: bit.ly/2970T6o Pentru informatii suplimentare, trimiteti mesajul “APLIC” la dresa de e-mail: afacere.profi.deacasa@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 24-07-2017, Altele
locuri de munca pentru germania (expirat)Pret: 1000 EUR

Contacteaza-ne acum pentru un loc de munca in Germania sau Italia!!!. Sunt acceptate toate persoanele apte de munca. Avem locuri vacante in fabrici ambalat,etichetat diverse produse, agricultura la camp, sere, hale sau constructii civile calificati sau necalificati .Salariile incep de la 1600 euro + ore suplimentare. Cazarea si masa gratuite .Info 0738268934, 0742534595, 0742657896.

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 20-07-2017, Prestari servicii

BANI ONLINE: NOI AM DAT EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa la calculator in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri noi am dat deja și bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas in asa fel incat sa castigati sigur simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! E-mail:cprtdan@yahoo.co.uk

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras: Piatra-Neamt
Data adaugare: 26-05-2017, Altele
oferta simpla si clara (expirat)Pret: 2100 RON

Cautam operatori internet pentru promovarea unui proiect original.Cerinte:cunostinte minime de utilizare calculator(word,pdf,email,navigare internet).Beneficii:instruire gratuita in desfasurarea activitatii,castiguri in functie de realizari.Pentru a aplica la oferta,trimiteti mesajul APLIC la adresa de email:radulescufree@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras: piatra neamt
Data adaugare: 29-03-2017, Altele
Shackles Gambeti omega (expirat)Pret: 1 EUR

Chei tachelaj omega , chei tachelaj drepte , gambeti cu bolt filetat , gambeti cu bolt , piulita si siguranta, chei tachelaj speciale pentru teatru,scene,shackles ROV pentru industria marina,gambeti pentru sarcini foarte grele,chei tachelaj off road.Gambetii sunt forjati, material otel-aliat, galvanizati la cald avand capacitatea stantata permanent pe shackles.

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras: Piatra Neamt
Data adaugare: 21-03-2017, Auto-Moto-Velo