AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: neamt

Pagina 1 din 18

Piese concasoarePret: 25 RON

PÄ°ESE DE UZURA PENTRU CONCASOARE PLACÄ° DE PRESÄ°UNE PENTRU CONCASOR CONURÄ° SÄ° MANTA CONCASOARE GÄ°RATORÄ°Ä° CÄ°OCANE PENTRU GRANULATOR BLÄ°NDAJE LATERALE SÄ° DE Ä°MPACT CÄ°OCANE CONCASOR aidam@pieseconcasoare.ro 0749/923385

 
Mail: aidam@pieseconcasoare.ro
Judet: Neamt
Tel: 0749923385
Oras: Piatra Neamt
Data adaugare: 15-11-2021, Prestari servicii
Inele de ridicare rotative (expirat)Pret: 1 EUR

Total Race Romania comercializeaza inele de ridicare rotative, inel rotativ, inele flexibile, ocheti ridicare cu surub, inele ridicare HR-1000 Heavy Lift Swivel Hoist Rings Crosby ocheti ridicare rotativi, surub rotativ capacitati mari, inele surub rotativ, puncte ridicare, ocheti ridicare flexibili, inele flexibile ridicare, ocheti ridicare, puncte prindere cu fixare prin insurubare, inele ridicare rotative cu articulatie, inele pivotante.

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-02-2021, Constructii
Duze spalare (expirat)Pret: 15 RON

Duze din poliuretan pentru instalație de spălare 16ron Duze din metal pentru instalație de spălare 15ron Duze din plastic pentru instalație de spălare 13ron !!!

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras: piatra neamt
Data adaugare: 23-12-2020, Altele

Total Race comercializeaza cu livrare din stoc dispozitive ridicare lant 1 brat cu carlige cu prindere direct pe lant si siguranta , dispozitiv de lant cu un brat cu carlige cu autoblocare, sistem de ridicare din lant cu un brat cu carlig cu ochi si siguranta, echipament de ridicare din lant cu un brat cu carlig cu ochi si autoblocare , dispozitive de ridicare din lant cu un brat si carlig rotativ cu siguranta , dispozitiv de lant cu 1 brat si cheie de tachelaj omega productie Crosby.

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 18-12-2020, Constructii
Angajez insotitor permanent (expirat)Pret: 2500 RON

Angajez insotitor permanent pentru ingrijire persoana cu dizabilitati. Ofer 2500 de lei lunar, cu masa si cazare incluse, jud. Neamt. Detalii la tel. 0723.310.330.

 
Mail: -
Judet: Neamt
Tel: -
Oras: Piatra Neamt
Data adaugare: 14-12-2020, Prestari servicii