AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: mures

Pagina 1 din 5

Bene de betonPret: 1 EUR

Bene si bena de beton, bena pentru macara, bene pentru turnat beton , bene cu furtun de cauciuc, bene pentru transport, bene de macara pentru turnat beton, bene pentru turnat beton cu furtun de cauciuc, bena cu furtun de cauciuc diametru 200mm, colier pentru bene de macara , bena cu descarcare centrala.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Mures
Tel: 0728305611
Oras: Targu Mures
Data adaugare: 21-07-2017, Prestari servicii

Buna ziua Am un capital care va fi folosit pentru a acorda împrumuturi pe termen scurt ?i pe termen lung în special din 2000€ pâna la 400.000€ oricarei persoane serioase care doresc împrumut. E-mail: natalina.n@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: mures
Data adaugare: 29-01-2017, Prestari servicii
Nu e deloc dificil (expirat)Pret: 0 RON

Fenomenul care a cucerit planeta! Pornești rapid și câștigi rapid! Succesul se află în fața ta! Sistemul care funcționează pentru toți! O echipă serioasă te așteaptă! Sigur funcționează și pentru tine!

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: Targu Mures
Data adaugare: 15-10-2016, Altele

Chingi de ancorare ERGO diverse lungimi si capacitati recomandate pentru transport Germania.Se utilizeaza pentru legarea, ancorarea si protejarea marfurilor in timpul transportului, este o chinga usor de folosit si nu deterioreaza marfa. Chinga de ancorare sistem ERGO este insotita de Declaratie de Conformitate.

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: TARGU MURES
Data adaugare: 30-09-2016, Camioane
fotografii nunta Mures (expirat)Pret: 1 RON

servicii profesionale fotografice servicii fotograqfice nunta , botez evenimente speciale sedinte foto Save the Date servicii profesionale Trash the Dress albume foto cartonate (photobook) promotii absolventi detalii www.clipe-unice.ro

 
Mail: -
Judet: Mures
Tel: -
Oras: Targu mures
Data adaugare: 21-09-2016, Prestari servicii