AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: iasi

Pagina 1 din 43


Teren Iasi Manta Rosie, depozitul DEDEMAN Terenul prezentat este Intravilan, avind suprafata de 2,2 ha, aflat la distanta de 1,6 km fata de fostul DEDEMAN in zona de case situat pe versantul din dreapta, dispus catre privelistea orasului Iasi si a Manastirii Cetatuia. Ca si destinatie suprafata de teren se preteaza atit pentru baza sportiva cit si pentru rezidential.

 
Mail: noreplay_88@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0721263734
Oras: Iasi
Data adaugare: 11-01-2021, Constructii

Angajam soferi profesionisti diurna 70 euro/zi –singur pe camion, plus salariul pe Romania 2300 lei/brut . Camioanele sunt Euro6, dotate cu sisteme de plata a taxelor de autostrada, sistem de comunicare cu dispeceratul Transics. Se transporta marfuri generale si ocazional ADR colete cu trailere tip prelata sau frig. Cursele se desfasoara in spatiul UE, Marea Britanie si Elvetia, se comunica cu dispecerul prin sistemul Transics in limba romana, engleza sau germana.

 
Mail: mirela.agtransport@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0786808764
Oras: Iasi
Data adaugare: 11-12-2020, Locuri de munca

Teren Iasi Bucium Visani Castelul Grecilor, parcele. Un prim avantaj al acestui teren este suprafata plana. Un nou cartier de case cu vecini atent selectati, aflat la o distanta de 2,3 km fata de sos Bucium, Intr-o zona in plina dezvoltare, creat din dorinta de-a oferi clientilor linistea si ambientul placut aproape de zona urbana. Suprafata de teren poate varia in functie de solicitarile clientului, incepind de la 425 mp plus calea de acces.

 
Mail: noreplay_88@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0721263734
Oras: Iasi
Data adaugare: 09-11-2020, Constructii

Total Race va ofera cu livrare din stoc: chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare ,chingi circulare negre pentru scene , teatru , sufe de ridicare textile, chingi speciale pt tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite,chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1. Chingile textile de ridicare cu urechi si si chingile circulare se livreaza insotite de declaratie de conformitate , tabel de sarcini si instructiuni de utilizare.

 
Mail: anunt@totalrace.ro
Judet: Iasi
Tel: 0728305610
Oras:
Data adaugare: 05-11-2020, Constructii

HM-Transport.ro va ofera servicii de TRANSPORT PERSOANE SI COLETE IN REGIM DOOR TO DOOR 🔝Preturi pt colete incepand de la 0,99£/kg📦 🔝Preturi pt persoane incepand de la 99£ 🎫 #Romania #Austria #Germania #Belgia #Anglia🇬🇧 🚌✈️🚢 CURSE SAPTAMANALE 🚌✈️🚢 🚦Plecare din Romania ( IASI ) in fiecare zi de joi/vineri 🚦Plecare din Anglia in fiecare zi de duminica/Luni ⏳⏳ Timp de livrare 2-4 zile ( oriunde in Romania ) ⏳⏳

 
Mail: hmtrans2020@gmail.com
Judet: Iasi
Tel: 0758738069
Oras: Iasi
Data adaugare: 02-11-2020, Prestari servicii