AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: iasi

Pagina 1 din 44

Ingrijitoare Pret: 10 RON

URGENT!!! AVI-AD Adult Education angajeaza ingrijitoare batrani si asistente medicale pentru Irlanda. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0746.732.175.

 
Mail: helena@avi-ad.net
Judet: Iasi
Tel: 0746732175
Oras: Iasi
Data adaugare: 08-12-2021, Prestari servicii

Teren Iasi Manta Rosie, depozitul DEDEMAN Terenul prezentat este Intravilan, avind suprafata de 2,2 ha, aflat la distanta de 1,6 km fata de fostul DEDEMAN in zona de case situat pe versantul din dreapta, dispus catre privelistea orasului Iasi si a Manastirii Cetatuia. Ca si destinatie suprafata de teren se preteaza atit pentru baza sportiva cit si pentru rezidential. Suprafata de teren se poate parcela in functie de solocitari incepind de la 500 mp plus cota indiviza drum.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 08-02-2021, Constructii
Bustiera pentru alaptare neagra (expirat)Pret: 1 RON

Race Kids comercializeaza bustiera foarte confortabila perfecta pentru femeile insarcinate, dar si pentru cele care deja alapteaza. Pentru un comfort si mai sporit, atasati pur si simplu prelungirea la bustiera. Materialul din care este fabricat este extrem de moale, permitandu-i astfel gravidei sa se simta senzuala inclusiv in ultimele zile de sarcina.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 04-02-2021, Altele

Teren Iasi Manta Rosie, depozitul DEDEMAN Terenul prezentat este Intravilan, avind suprafata de 2,2 ha, aflat la distanta de 1,6 km fata de fostul DEDEMAN in zona de case situat pe versantul din dreapta, dispus catre privelistea orasului Iasi si a Manastirii Cetatuia. Ca si destinatie suprafata de teren se preteaza atit pentru baza sportiva cit si pentru rezidential.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 11-01-2021, Constructii
SOFERI C E 70 EURO DIURNA (expirat)Pret: 2300 EUR

Angajam soferi profesionisti diurna 70 euro/zi –singur pe camion, plus salariul pe Romania 2300 lei/brut . Camioanele sunt Euro6, dotate cu sisteme de plata a taxelor de autostrada, sistem de comunicare cu dispeceratul Transics. Se transporta marfuri generale si ocazional ADR colete cu trailere tip prelata sau frig. Cursele se desfasoara in spatiul UE, Marea Britanie si Elvetia, se comunica cu dispecerul prin sistemul Transics in limba romana, engleza sau germana.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 11-12-2020, Locuri de munca