AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: iasi

Pagina 1 din 41


Teren Iasi Bucium Visani Castelul Grecilor, parcele. Un prim avantaj al acestui teren este suprafata plana. Un nou cartier de case cu vecini atent selectati, aflat la o distanta de 2,3 km fata de sos Bucium, Intr-o zona in plina dezvoltare, creat din dorinta de-a oferi clientilor linistea si ambientul placut aproape de zona urbana.

 
Mail: noreplay_88@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0721263734
Oras: Iasi
Data adaugare: 03-08-2020, Constructii

Teren Iasi Manta Rosie, depozitul DEDEMAN Terenul prezentat este Intravilan, avind suprafata de 2,2 ha, aflat la distanta de 1,6 km fata de fostul DEDEMAN in zona de case situat pe versantul din dreapta, dispus catre privelistea orasului Iasi si a Manastirii Cetatuia. Ca si destinatie suprafata de teren se preteaza atit pentru baza sportiva cit si pentru rezidential.

 
Mail: noreplay_88@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0721263734
Oras: Iasi
Data adaugare: 03-08-2020, Constructii

Angajam soferi profesionisti , pentru camioane 40 tone cu experienta in spatiul UE, cunostinte minime de limba engleza sau germana. Camioanele sunt Euro6, dotate cu sisteme de plata a taxelor de autostrada, sistem de comunicare cu dispeceratul Transics. Se transporta marfuri generale si ocazional ADR colete cu trailere tip prelata sau frig. Cursele se desfasoara in spatiul UE, Marea Britanie si Elvetia. Transportul este asigurat de catre companie dus-intors la alegere (avion sau autocar).

 
Mail: mirela.agtransport@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0786808764
Oras: Iasi
Data adaugare: 28-07-2020, Locuri de munca

Numele meu este Luciana. Sunt o bruneta pasionala . Sunt singura, caut bărbat activ la toate, pentru aventură amorasă fără prejudecati, fară inhibitii...Te tine? Pentru a mă stăpâni, trebuie să suni la 0906.760.559 (1,10 eur/min) sau trimite sms cu textul Lucia , la numărul 1556 (1, 50 eur/sms) Eu sunt gata să te primesc....Sunt aici, numai sa trimiti textul Luciana, ca eu sa-ti raspund personal . Pupici dulci

 
Mail: brunetasexy77@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel:
Oras:
Data adaugare: 10-07-2020, Matrimoniale

PRELUAM SOCIETATI COMERCIALE CU SAU FARA DATORII. Cesionam societati cu sau fara datorii la: Bugetul de stat Furnizori Angajati Diversi creditori Acte necesare cesiunii: Ultimul act constitutiv Certificat de inregistrare in original sau copie. Stampila societatii. CI asociati. CI administratori Cont bancar deschis la o banca din Romania Asiguram urmatoarele: Cesiunea se face respectand normele legale in vigoare. Toate actele se intocmesc sub semnatura privata si/sau i

 
Mail: msn1000000@yahoo.com
Judet: Iasi
Tel: 0758751896
Oras: Iasi
Data adaugare: 28-05-2020, Prestari servicii