AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: galati

Pagina 1 din 23

Vand teren intravilan ultracentral (expirat)Pret: 45000 EUR

Vând teren intravilan, situat ultracentral, în Tecuci, pe str. Costache Racoviță (fostă Dobrogeanu Gherea), nr. 5/7 (lângă propr. Dănilă), la cca. 200 m. de borna 0, vis- -vis de Terasa La Ramfu . Deschidere la stradă: 15,56 m. Suprafață: 594 m.p. UTR 10 / Zonă Locuințe Joase și Dotări aferente S+P+2E+M. Preț negociabil. Carte funciară, acte la zi. Alte informații la nr. de telefon / whatsapp sau prin mesaje în acest site.

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Tecuci
Data adaugare: 01-06-2022, Constructii

Sisteme de ancorare, lanturi de rezistenta din lant de ancorare de 8 mm , Lc=4000 daN ce contin: intinzator lant cu carlige de scurtare la capete 8 mm , 2 carlige cu siguranta 8 mm , cu montare directa pe lant, lant negru grad 80 cu lungime la cerere in functie de nevoile proiectului dumneavoastra , eticheta identificare dispozitiv lant ancorare .

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Galati
Data adaugare: 11-05-2022, Prestari servicii
oferte de munca in depozite germania (expirat)Pret: 1600 EUR

Aceasta oferta de munca se afla in depozite din Germania,mai exact in Frankfurt, Hamburg si Stuttgard, angajatul avand ca atributia pt sortarea coletelor si a scrisorilor. Pentru mai multe detalii si programari va rugam sa ne contactati la:0726844655 ; 0726844681 ; 0746792719

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: MURES
Data adaugare: 23-02-2022, Altele
Inele flexibile (expirat)Pret: 1 EUR

Total Race Romania livreaza ocheti ridicare cu surub, ocheti ridicare rotativi, surub rotativ capacitati mari, inele surub rotativ, puncte ridicare, ocheti ridicare flexibili, punct ridicare Galben/ Yellow Point(YP), inele flexibile ridicare, ocheti ridicare, puncte prindere cu fixare prin insurubare, inele ridicare rotative cu articulatie, inele pivotante, inele de ridicare cu surub, elemente prindere rotative, echipamente ridicare rotative.

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 08-02-2021, Constructii

Race Kids livreaza din stoc sutien tip bustiera din material extrem de moale fiind perfecta atat pentru gravidute cat si pentru femeile care deja alapteaza deoarece partea superioara a cupelor este dotata cu un clips care usureaza atunci cand vrei sa iti hranesti bebelusul.Pentru un comfort si mai sporit, atasati pur si simplu prelungirea la bustiera.

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Galati
Data adaugare: 04-02-2021, Altele