AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: dolj

Pagina 1 din 19


teren intravilan de vanzare banu maracine 8 h langa calea bucuresti metrou aeroport nu se parceleaza se vinde singura parceal 8 h

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Craiova
Data adaugare: 05-01-2021, Terenuri
Jucarii din lemn educative (expirat)Pret: 1 RON

La LormarToys.ro va oferim o gama diversa de jucarii din lemn educative pentru copii de toate varstele. Aceste jocuri educative sunt facute din lemn natural fiind recomandate pentru a stimula dezvoltarea imaginatiei si a inteligentei la copii. Jocurile educative si jocurile de societate, cartile de aventura si dulciurile sanatoase ajuta la dezvoltarea corecta si in siguranta atat fizica cat si mentala a copilului dvs. Va invitam sa rasfoiti catalogul nostru de pe site.

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Filiasi
Data adaugare: 24-12-2020, Altele

Profita acum! Fii printre primii a dezvolta o noua afacere MLM in Romania. Compania ofera servicii in toata Europa și Rusia!!! Cu un plan de marketing rapid și simplu!!! Essens iti pune la dispozitie 1800 produse de înaltă calitate, Bio și Vegane cum ar fi parfumul de echivalență cu 20% ulei esențial, gama de aloe vera, colostru, lactoferina, colagen 7000mg, Make-up vegan, si multe altele. Dezvoltă afacerea Cumpărând inteligent!!!

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Craiova
Data adaugare: 24-12-2020, Altele
Produse casnice (expirat)Pret: 50 RON

Puteti castiga in 3 modalitati: 1. Faceti cumparaturi din catalog cu 23% reducere 2. Aratati catalogul si la prieteni/cunoscuti si aveti castig acei 23% din comenzile lor, pentru ca pastrati dvs. profitul 3. Formati echipa, ajungeti lider si aveti un venit de cel putin 1200 ron/lunar, doar in cateva luni, lucrand diar cateva ore pe zi… In timpul liber. * Doriti mai multe detalii?

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras: Craiova
Data adaugare: 27-11-2020, Prestari servicii

Total Race comercializeaza echipamente pentru fixare si ancorare marfa, sufe de legat marfa , chingi textile fixare marfa , chingi textile ancorare marfa 5 tone , chingi textile arimare 3 tone , chingi ancorare circulare , chingi textile ancorare cu clichet dublu , chingi ancorare Ergo , chingi ancorare marfa utilaje , termopane , chinga de ancorare sistem complet diverse carlige de prindere tip gheara duble , gheara simplu , carlige cu siguranta , carlige triunghi .

 
Mail: -
Judet: Dolj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 19-11-2020, Constructii