AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Turism

Pagina 2 din 7


Inchiriez apartament cu o camera in zona centrala ( zona cafe 365) doar in regim hotelier, renovat recent, mobilat si utilat complet. Beneficiaza de intimitate, fiind singurul apartament de pe palier, situat la mezanin (intre parter si et 1). Apartamentul este dotat cu: - TV - AC - Wi-fi - Frigider - Masina de spalat - Cuptor cu microunde - Plita electrica Rog seriozitate ! Pret: 100 lei/noapte.

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Galati
Data adaugare: 05-11-2016, Turism
Cazare Pensiunea La Rascruce (expirat)Pret: 80 RON

Pensiunea La Rascruce localizata in mijlocul naturii, intr-un cadru mirific in apropierea satului Vama Buzaului, la limita dintre judetele Brasov si Covasna langa Rezervatia Naturala Valea Zimbrilor, Cascada Urlatoarea si Muntii Ciucas dispune de 8 camere si un apartament (toate cu baie proprie). In mijlocul naturii, intr-un adevarat colt de rai, va asteptam sa petreceti alaturi de cei dragi la un gratar, pe terasa sau langa cuptorul de paine.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 24-10-2016, Turism
Banchet Scolar la Predeal (expirat)Pret: 250 RON

BANCHET ȘCOLAR DE ABSOLVIRE LA PREDEAL, 2016 ORGANIZĂM BANCHETE DE ABSOLVIRE PENTRU ELEVI DE CLASA a-IV-a, a VIII-a, a XII-a, STUDENȚI, MASTREANZI Sejur 3 Zile, Cazare 2 Nopți, Demipensiune, Transport autocar/microbuz * și Cină festivă NATURĂ, MUNTE, DISTRACȚIE la MAXIM ! Preț: 250 Lei - 280 Lei */persoană

 
Mail: -
Judet: Brasov
Tel: -
Oras: pREDEAL
Data adaugare: 04-10-2016, Turism
Inchiriez apartament Constanta (expirat)Pret: 20 RON

Apartamente si garsoniere in Constanta si Mamaia de inchiriat in regim hotelier mobilate si utilate complet nou.Super oferta 1 Mai.Tel:0721.975.975

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 25-04-2016, Turism
cadouri traditionale romanesti (expirat)Pret: 35 RON

sticle rustice de 750-500ml pentru bauturi pret 35 lei fara capison,60lei cu capison.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 02-03-2016, Turism