AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Turism

Pagina 1 din 10

Hai La Rafting Pret: 220 RON

Wild Rafting Adventure va asteapta la ture de rafting pe raul Buzau , zona Nehoiu, unde veti trai momente incarcate cu adrenalina, voie buna si aventura. Recomandari : Pe langa echipamentul de protectie oferit de noi si un ghid atestat care va avea grija ca tura de rafting sa fie o aventura de neuitat.Pentru confortul dumneavoastra va trebui sa aveti costum de baie, prosop, papuci si buna dispozitie. Va asteptam pe pagina noastra : http://rafting-aventura.ro/contact/ sau, https://www.facebo

 
Mail: lucacherobert@yahoo.com
Judet: Sector1
Tel: 0722683965
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 13-06-2019, Turism

Grupul MiraSingles - Grupul MiraSingles: Cu siguranta ai intalnit sentimentul singuratatii! El se manifesta foarte simplu: nu ai cui spune buna ziua cand ajungi acasa de la servici obosit si plin de ganduri...nu ai cui spune noapte buna iubita mea, seara cand focul pasiunii se dezlantuie frenetic...nu ai cui spune dimineata la cafea: buna dimineata iubirea mea...Mai vrei? Nu cred ca este cazul sa continuam.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0724982651
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism

Party Disco Singles Martisor - 09 Martie 2019 – Un party adevarat numai pentru cei Singles. Aceasta petrecere este pentru tine numai daca: esti open-mind, curajoasa sa faci pasul inainte sa cunosti alte persoane singure ca si tine, sa lasi timiditatea acasa si sa-ti infrunti temerile lasandu-te purtata in ritm de blues pe ringul de dans…Pasul pe care vrei sa-l faci depinde numai de tine si cu siguranta Cupidon va trimite o sageata asupra ta. 0757643978 nu sms.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0724982651
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism

Israel 12-16 Martie 2019 – o vacanta plina de excursii la obiectivele importante din aceasta tara care ne umple sufletul de bine, de iubire, de credinta, alaturi de persoane care doresc sa schimbe ceva, care doresc sa socializeze, sa nu se mai simta in plus in grupuri unde fiecare merge cu sotsotie, ci fiecare este singur si cu inima deschisa ptr noi cunostinte. Ultimele locuri! Intra pe canalul nostru yuotube – Matrimoniale Mira unde poti vizualiza programul. 0742251153 nu sms

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0724982651
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism

Vacanta 30 Aprilie – 06 Mai 2019 - Istanbul, iar, ... si iar... orasul în care ne întoarcem de fiecare dată cu placere, ne fascineaza „mozaicul” pe care il regasesti în tot ceea ce te inconjoara: oameni, traditii, istorie, cultura, arhitectura, spiritualitate... Sau poate impletirea fireasca intre vechi si nou, traditional si modern sa exploram impreuna acest oras.. Plecare cu avionul din Cluj Napoca! Suna ACUM! Intra pe canalul nostru yuotube – Matrimoniale Mira

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: 0724982651
Oras:
Data adaugare: 05-03-2019, Turism