AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Turism

Pagina 1 din 9


Esti singur /a, vrei sa-ti faci noi prieteni? Hai cu noi! Lista urmatoarelor evenimente organizate de Clubul Oamenilor Singuri Cluj: - 19 Ianuarie - Singles Party - 26 Ianuarie - Hai la balaceala - excursie 1 zi la Felix - 80 lei - 26 - 27 Ianuarie - Hai la sanius - Weekend la Morlaca - 170 lei (1 noapte cazare, pensiune completa). - 2 Februarie - Singles Party - 9 - 10 Februarie - Weekend in Apuseni - 280 lei ( transport,1 noapte cazare, cina, pranz, mic dejun,party, acces piscina).

 
Mail: cernandro@gmail.com
Judet: Cluj
Tel: 0741046621
Oras: Cluj-Napoca
Data adaugare: 16-01-2019, Turism
Joc la Sura (expirat)Pret: 100 RON

Joc La Sura - Morlaca Duminica, 19 August, Clubul Oamenilor Singuri Cluj organizeaza un Joc La Sura. Vrei sa-ti amintesti de traditii, sa faci un joc pe iarba din gradina, sa-ti faci noi prieteni, sa te bucuri de o zi la sat, sa savurezi un gulas la ceaun,o palinca de Morlaca si gogosi deliciosi? Hai cu noi! Pret 100 lei ce include : transport din Cluj, gulas, gogosi si palinca. Rezervari la telefon 0741046621

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj-Napoca
Data adaugare: 04-08-2018, Turism
4 apartamente opera (expirat)Pret: 600 RON

4 Apartamente identice, amplasate in Mamaia Nord, langa plaja.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 06-07-2018, Turism
Hotel clipa (expirat)Pret: 185 RON

Amplasat langa centrul comercial si de afaceri Turnu Severin, intr-un cadru linistit, Hotelul Clipa este situat convenabil atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru turisti. Hotelul detine 15 camere cu un total de 34 de locuri de cazare la care se mai pot adauga paturi suplimentare la cere, restaurant/sala de conferinte, cafenea si terasa unde puteti savura intr-un ambient placut preparate culinare inspirate atata din bucataria traditionara cat si cea internationala. Pe langa facilitatile

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 05-07-2018, Turism
Apartament claudia (expirat)Pret: 190 RON

Apartament 3 camere, doua dormitoare, toate utilitatile, aer conditionat, internet, terasa generoasa ( 18 mp ), la parter, ideal pentru vacantele la mare, la doua minute de mers pe jos de plaja constanteana si doua minute cu autoturismul de plaja din Mamaia. Tarif diferit in functie de perioada aleasa.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 05-07-2018, Turism