AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Telefoane

Pagina 3 din 30

Casti de copiat la Examene (expirat)Pret: 100 RON

Casti de copiat la examene fara fire si nedetectabile si nebruiabile la cele mai mici preturi din Romania. Sisteme de copiat cu camera video in nasture ce transmite imagini LIVE cu scrisul de pe foaia de examen. Casti de copiat la examene cu bluetooh, cutiuta gsm si casca japoneza de culoarea pielii, ceas de copiat cu text si poze. Livrare rapida in 24h in toata tara cu posibilitate de a deschide si verifica coletul inainte de a plati. Se ofera garantie! Seriozitate si profesionalism!

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 15-12-2016, Telefoane
Casti de Copiat nedetectabile (expirat)Pret: 50 RON

Cu o experienta de 14 ani Fastbay va aduce casti de copiat nedetectabile pentru copiat la examene, teste, bac. Avem cele mai noi sisteme de copiat si casti de copiat fara fire cu microcasca japoneza, casca pentru copiat cu bluetooth, cutiuta gsm cu raspuns automat la apel. Avem si sisteme de copiat cu camera video in nasture fara fire ce transmit imagini live cu scrisul de pe o foaie de hartie afara la cel care asteapta subiectele. Preturi de importator, livrare cu verificare colet

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: Iasi
Data adaugare: 11-12-2016, Telefoane
Racitoare Mari si Mici (expirat)Pret: 1000 RON

Cele mari sunt considerate cele de la 160cm inaltime. Acestea au pretul de 1000lei Fara TVA. Cele mici sunt considerate cele de pana la 160cm inaltime. Acestea au pretul de 700 lei fara TVA. In functie de marime pretul poate fii usor negociat.( in cazul racitoarelor foarte mici). Sunt ideale pentru uz personal sau magazine alimentare.

 
Mail: -
Judet: Dambovita
Tel: -
Oras: Gaesti
Data adaugare: 15-11-2016, Telefoane
Decodare Samsung in Bucuresti (expirat)Pret: 1 RON

Decodez orice model de Samsung pe loc. Ma deplasez pe raza Bucurestiului Preturi in functie de valoarea telefonului si de gradul de dificultate.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-11-2016, Telefoane

Telefoanul arata de 9.5 din 10 merge impecabil bateria tine 2 zile 4G Quad Core Filmeaza HD

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 15-01-2016, Telefoane