AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Motociclete

Pagina 1 din 1

2000 10000000 (expirat)Pret: 3000 EUR

Împrumut oferit (BNP nici o problemă) Stimate domn / doamna, onest împrumuturi, acorduri oneste și nu imprimare mici. Manipularea în termen de 48 de ore și numai investitorii privați olandezi. Notificările BNP sau ale listei negre nu reprezintă o problemă atâta timp cât totul este corect. Înșelătorii / Frauderii pot încerca în altă parte, deoarece suntem aici pentru a ajuta oamenii care au nevoie cu adevărat. E-mail: serviceenlignenet10@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Bacau
Tel: -
Oras: Constanța
Data adaugare: 11-03-2019, Motociclete
Bicicleta copii 14 Spiderman (expirat)Pret: 499 RON

Caracteristici: bicicleta licentiata Spider Man este potrivita baietilor curajosi cu varsta cuprinsa intre 4 – 5 ani, cu inaltimea cuprinsa intre 95 – 115 cm fabricat in Italia Specificatii tehnice: sistem cu 2 frane spite metalice cauciucuri gonflabile (diametru roti 14″, respectiv aprox. 35 cm)

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 28-02-2019, Motociclete

Service moto cu cele mai avantajoase preturi. Calitate si pasiune in tot ceea ce facem! Contact: http://www.servicemotociclete.com http://www.piesemotociclete.com Telefon: Cosmote - 0769.428.473 Vodafone- 0734.575.616 Preturi rezonabile pentru uleiuri si filtre moto. Yacco, Motul, Motorex, Belray, Repson, Hiflofiltro

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 05-11-2012, Motociclete