AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Matrimoniale

Pagina 1 din 16


Căutăm colaboratori interesați de câștiguri în timpul liber și dezvoltare personală. Se lucreză de acasă, 1-2 ore/zi. Nu necesita experienta, doar un minim de cunostinte de operare pe calculator. Pentru mai multe detalii, trimiteți-mi mesaj în privat pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/invatasicastigaonline/ cu adresa dumneavoastră de e-mail sau trimiteti direct un e-mail la oportunitateonline.10@gmail.com.

 
Mail: oportunitateonline@gmail.com
Judet: Cluj
Tel: 0000000000
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 23-07-2019, Matrimoniale

barbat caut barbat sau cuplu) vreau sa cunosc un baiat ok, pentru o relatie , dar si pentru distractii. vreau sa fie totul sincer, distractiv, sa ne petrecem si sa ne indeplinim poftele , dorintele si fanteziile 0764542925

 
Mail: Costi2003@dayrep.com
Judet: Constanta
Tel: 0764542925
Oras: Constanta
Data adaugare: 23-07-2019, Matrimoniale
Grupul MiraSinglesPret: 10 RON

Grupul MiraSingles: Daca ai inteles ca singura persoana care decide pentru tine esti tu si vrei cu adevarat sa faci pasul catre un nou destin, mai frumos, mai placut, cunoscand alti Singles asemeni tie, socializand, facand prietenii sau chiar p**and intalni o noua dragoste, participa la evenimentele noastre: serate, excursii in tara sau strainatate sau DayMira – o zi dedicata exclusiv intalnirilor. Cu noi vei avea ocazia pe langa o masa festiva sau un dans.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: +40724982651
Oras:
Data adaugare: 12-07-2019, Matrimoniale

Serata Iubirii 03 August- Party dedicat celor singuri! Agentia Mira TE INVITA Alaturi de alti Singles sociabili, comunicativi si cu mintea deschisa, care nu se afla într-o relatie si vor sa cunoasca persoane noi, sa petreaca timp de calitate în compania altor singles! Distractiile, noi prietenii...si cu putin noroc, chiar dragostea mult cautata.Distractia va incepe la orele 20.00, în stilul deja caracteristic petrecerilor de la Mira.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: +40724982651
Oras:
Data adaugare: 12-07-2019, Matrimoniale

Vacanta in Antalya 09-16 Septembrie – o vacanta de vis in luna septembrie, relax, lux, socializare. Poate a sosit momentul sa te gandesti ca meriti cateva zile de relax, sa evadezi din rutina, sa schimbi acelasi cerc de cunostinte c care iesi din cand in cand cu discutii pe aceleasi teme. Petre o vacanta in care vei intalni persoane noi si de ce nu poate chiar persoana ideala pentru tine. Programul pe www.matrimonialemira.it , canalul nostru youtube MatrimonialeMira SAU PE facebook.

 
Mail: clujromania@matrimonialemira.it
Judet: Cluj
Tel: +40724982651
Oras:
Data adaugare: 12-07-2019, Matrimoniale