AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Laptopuri

Pagina 2 din 39

Operator pc (expirat)Pret: 1 RON

Persoane pentru publicare anunturi cateva ore pe zi. Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa eu.adryana@hotmail.com Multumesc!

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Toate
Data adaugare: 05-02-2016, Laptopuri
De Vanzare Laptopuri import Franta (expirat)Pret: 400 RON

Laptopuri de la 400 ron si Calculatoare de la 250 ron ,import Franta. Achizitionarea de calculatoare refurbished sau SH este o solutie economica pentru utilizarea unui calculator de calitate buna pentru aplicatii de tip office,internet,muzica,vizionarea de filme,aplicatii contabile sau de gestiune precum si in multe alte domenii.Aceste echipamente au fost obtinute din licitatie de la institutii din Europa pe care le livreaza testate.Produsele sunt de o calitate ireprosabila http://goo.gl/AXKPlF

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 27-03-2015, Laptopuri
Laptop hp compaq nc6120 (expirat)Pret: 350 RON

laptop hp compaq nc6120 functionalizeaza impecabil placa video de 128 ram 512 hdd 40 procesor de 1.60 bateria 30 min are incarcator original livram in toata tara la 4 laptopuri transportul e gratuit

 
Mail: -
Judet: Ialomita
Tel: -
Oras: slobozia
Data adaugare: 21-01-2015, Laptopuri

Inlocuim tastaturi pentru orice model de laptop, indiferent de marca (MSI,Packard Bell, Samsung, Sony, Acer, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM Lenovo, Toshiba etc.). Comercializam tastaturi de laptop pentru majoritatea modelelor de laptop. Timp solutionare maxim 2 ore. Daca achizitionati tastatura de la noi aveti 50% reducere la manopera de inlocuire a tastaturii. Pret 50 lei. Telefon: 0768.599.886 Site: www.mobyl.ro

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 16-01-2015, Laptopuri
Cele mai sigure locuri de munca (expirat)Pret: 300 USD

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul ”Info" la adresa de email: doina.calin2013@gmail.com.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 22-11-2014, Laptopuri