AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Laptopuri

Pagina 1 din 39


Buna! 😊 Am nevoie urgent de 5 persoane care doresc sa lucreze part-time/full time(dupa preferinte) de pe calculator/telefon.Daca doresti si tu un venit in plus,scrie DETALII la sendreasvetlana94@gmail.com si te voi contacta!

 
Mail: sendreasvetlana94@gmail.com
Judet: Dambovita
Tel: 0736575525
Oras: Barbuceanu
Data adaugare: 11-05-2018, Laptopuri
OFERTA DE IMPRUMUT IN 48 DE ORE (expirat)Pret: 5000 EUR

Oferta de împrumut în 48 de ore Buna ziua Doamna și Domnul, am venit la tine pentru oferta de împrumut între special, fără protocol și rapidă, în maxim 48 de ore, la o rată de 3 %, de informații : E-mail: mihaiflavius05@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Botosani
Tel: -
Oras: botosani
Data adaugare: 30-10-2017, Laptopuri
Caut operator PC (expirat)Pret: 1000 RON

Castiguri la domiciliu! Succes asigurat! Nu se compara cu nimic! Atentie, oferta este speciala! Seriozitate garantata! Castiguri serioase in Industria Mondiala a Divertismentului! Avem planuri mari de dezvoltare! Sistemul functioneaza! Incepe acum! Mergem hotarati spre Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email: vecunicolae@gmail.com

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Constanta
Data adaugare: 18-12-2016, Laptopuri
Operator pc (expirat)Pret: 1 RON

Persoane pentru publicare anunturi cateva ore pe zi. Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa eu.adryana@hotmail.com Multumesc!

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Toate
Data adaugare: 05-02-2016, Laptopuri
De Vanzare Laptopuri import Franta (expirat)Pret: 400 RON

Laptopuri de la 400 ron si Calculatoare de la 250 ron ,import Franta. Achizitionarea de calculatoare refurbished sau SH este o solutie economica pentru utilizarea unui calculator de calitate buna pentru aplicatii de tip office,internet,muzica,vizionarea de filme,aplicatii contabile sau de gestiune precum si in multe alte domenii.Aceste echipamente au fost obtinute din licitatie de la institutii din Europa pe care le livreaza testate.Produsele sunt de o calitate ireprosabila http://goo.gl/AXKPlF

 
Mail: -
Judet: Constanta
Tel: -
Oras: Mangalia
Data adaugare: 27-03-2015, Laptopuri