AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Inchirieri

Pagina 1 din 4

Inchirieri utilaje cu transport (expirat)Pret: 1 RON

-nacela platforma tip foarfeca -tractor cu burghiu pentru spalieri -transport platforma auto si marfa -tractari auto

 
Mail: -
Judet: Braila
Tel: -
Oras: Braila
Data adaugare: 14-02-2018, Inchirieri
Ai probleme financiare (expirat)Pret: 500 RON

Ai probleme financiare ? Un împrumut poate ajuta ! Din fericire, exista o solu?ie la orice. Te-am oferi un împrumut între special de la 3.000 € la 900.000 euro, cu o rata a dobânzii de 2,20%. Eu propun sa te online: -Personale ?i de Împrumuturi Comerciale: Ai nevoie pentru a face o achizi?ie urgente sau neprevazute, un împrumut poate ajuta sa-l finan?eze.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: deva
Data adaugare: 15-07-2017, Inchirieri
oferta de imprumut (expirat)Pret: 200 RON

oferta de împrumut Mail:gaus.chantal@outlook.fr ou gausschantal@gmail.com whatsapp....+33648421181 Esti un manager de afaceri sau un individ cinstit, de moralitate si sunteti în cautarea pentru un împrumut pentru orice motiv, nu trebuie sa va faceti griji despre: Începând de astazi, va ofer posibilitatea de a obtine împrumuturi între individuale si acest lucru cât mai repede posibil.

 
Mail: -
Judet: Calarasi
Tel: -
Oras: deva
Data adaugare: 15-07-2017, Inchirieri

Bucuresti 0763158172 Particular Inchiriez garsoniera cf. 1, decomandata, etj. 3/6, sector 3, Ambrozie 800 lei/luna Mobilata, utilata, curata, fara intermediari, fara fumatori, fara copii. Telefon zero sapte sase trei unu cinci opt unu sapte doi inchiriez_gars@yahoo.com

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 29-05-2016, Inchirieri
Depozit Piata de Peste (expirat)Pret: 100 RON

Infiintarea unei piete de peste in Giurgiu asigura beneficii majore la nivelul cumparatorilor,comerciantilor,dar si la nivelul furnizorilor de peste si produse din peste. Piata este structurata astfel: 1.Zona depozitelor de refrigerare si frig 2.Zona de “Desolzare/eviscerare” 3.Sala de Prezentare 4.Camera fulgi de gheata Servicii asigurate comerciantilor

 
Mail: -
Judet: Giurgiu
Tel: -
Oras: Giurgiu
Data adaugare: 19-04-2016, Inchirieri