AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Garsoniere

Pagina 1 din 14


vand garsoniera noua finalizata, este intrun bloc de p+4 pe str margeanuluiI nr 37 sector 5, are o suprafata de 33 mp utili, blocul este construit in 2014 si va fi finalizat cu finisaje acum, constructia va fi contorizate individual pe fiecare apartament, este construita din cadre de beton si caramida, izolat cu polistiren 10 centrala proprie. imobilul are toate actele la zi, cadastru si intabulare proprietar mai multe detali la telefon

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: bucuresti str margea
Data adaugare: 02-12-2020, Garsoniere
Inchiriem camere pentru muncitori (expirat)Pret: 20 RON

Confortul cazarii este necesar pentru personalul relocat in Bucuresti sau care tranziteaza orasul, asa ca iti oferim cazare pentru echipele de lucratori/muncitori in Bucuresti la un pret avantajos: de la 20 de lei/persoana pe zi in camere cu doua paturi suprapuse , cu serviciile necesare disponibile. Pret: 20 Lei

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-10-2020, Garsoniere

Suprafata 47mp, Imbunatatiri: Gresie, Faianta, Parchet, Termopan. Electrocasnice: AC,TV, Frigider, Masnia de spalat, Cuptor cu microunde, Cafetiera. Utilitati: Paza, Tel, Catv, Int. Apa calda, Apa rece, Caldura si Gaze - Contorizat, Strada Fabricii, nr.47, trons. J, et.2, ap.J26 Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan; Electrocasnice: aer conditionat, tv, frigider, masnia de spalat, cuptor electric; Utilitati: paza, tel, catv, int. apa calda, apa rece, caldura si gaze - c

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 07-09-2020, Garsoniere
Casa la curte (expirat)Pret: 51000 RON

Propietar vand casa la curte in com.Provita de jos,jud.Prahova.Detalii la telefon.0771600681

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: Campina
Data adaugare: 14-07-2020, Garsoniere
Baneasa garsoniera in vila (expirat)Pret: 1 RON

Proprietar, inchiriez garsoniera in vila mobilata utilata complet, zona băneasa- str Recea nr 2, in pret sunt incluse utilitatile . 1luna avans + 1 luna garantie.

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 28-02-2020, Garsoniere