AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Foto-Video

Pagina 2 din 6


Descriere Camera Supraveghere cu Infrarosu si Inregistrare pe Card MicroSD Camera de Supraveghere cu Infrarosu si Inregistrare pe Card MicroSD este solutia de securitate ideala pentru locuinta, biroul, garajul, magazinul sau afacerea dumneavoastra. simplu de utilizat acopera o suprafata suficienta de filmare salveaza materialul filmat (video cu audio) direct pe cardul de memorie - suporta card de maxim 16 Gb (cardul de memorie nu este inclus) codare MPEG4 filmarea este in format 3GP

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 26-05-2016, Foto-Video

Pachet complet de servicii Video-Foto-DJ pentru oricare eveniment din viata ta! O echipa de 3 oameni vor avea grija ca evenimentul tau sa fie unul memorabil. Intra pe site-ul nostru : www.video-foto-dj.ro/oferta.html si vezi solutia propusa de noi pentru o petrecere reusita! Echipa Video-Foto-DJ .

 
Mail: -
Judet: Sector3
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 12-05-2015, Foto-Video
Fotograf Nunta Botez (expirat)Pret: 300 EUR

FOTOGRAF : www.facebook.com/emilstancupage .Sunt disponibil pentru fotografie de: Nunta, Cununie Civila, Botezuri, Bebelusi, Gravide, Cupluri, Familie, Portrete. Lifestyle. Aveti un proiect pentru a fotografia? Aveti nevoie de un sfat? Sunt aici pentru a va ajuta. Lucrez in Bucuresti, dar sunt disponibil si in tara. Programarile se pot face la telefon 0731 948 950 .

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 30-04-2015, Foto-Video
Canon EOS 5D Mark III (expirat)Pret: 2000 USD

Canon EOS 5D Mark III Kit DSLR aparat foto cu Canon 24-105 mm f / 4L IS USM AF Lens este un DSLR 22.3MP full-frame imagini statice și filme oferind înregistrare Capabilitățile de exceptie. Integrarea nou și 14-bit conversie Canon DIGIC 5+ Image Processor lui A / D,

 
Mail: -
Judet: Bistrita-Nasaud
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 04-03-2015, Foto-Video
Camera video montura Sony NEX VG30EH (expirat)Pret: 12499 RON

Captura puternica in combinatie cu un obiectiv cu zoom puternic, cu montura E, puteti apropia sau departa scena, uniform si lent, fara efecte de sacadare sau variatii in cadrul dvs. Controlat printr-o maneta de pe corpul principal, puteti regla viteza in functie de scena si puteti mari imaginea pana la 11x. Pret 12499 Lei Contact 0721418888 www.digiland.ro Camere video Sony

 
Mail: -
Judet: Sector1
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 06-01-2015, Foto-Video