AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Domni

Pagina 1 din 12


Buna ma numesc Vlad sunt gay pasiv/versatil ,open mind deschis la multe ,si fara pretentii materiale .Doresc sa cunosc un Barbat  gay activ/versatil sau bisexual  open mind singur nu conteaza daca ai fost sau esti insurat sau singur  mai multe detalii la tel

 
Mail: vlad22@dayreep.com
Judet: Constanta
Tel: 0768833048
Oras: Constanta
Data adaugare: 10-12-2019, Domni

Matrimoniale Mira – daca doresti o relatie serioasa cu scop de casatorie si sunteti constienti, convinsi si au incredere in experienta si instinctul nostru – aici ati gasit locul ideal pentru a intalni numai persoane singure interesate intradevar de o relatie de viitor.Daca ai obosit sa stai serile pe internet si sa schimbe impresii si "ghidusii" cu zeci de “prieteni” la noi vei beneficia de intalniri personalizate si reale. 0724982651 – nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Domni

Grupul MiraSingles – „Singles” uneori poate fi posibilitatea de a intalni oameni mai buni, prieteni noi, relatii mult dorite. Oferim un spatiu si nu numai unde sa poti cunoaste oameni asemanatori tie, care cauta sa scape de singuratatea serilor de sfarsit de saptamana, cu bucurie, veselie si in special fara singuratate. 0724982651 – nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Domni

Evenimente Singles – Ne-am specializat in organizare de serate, excursii in tara si strainatate, minicroaziere, sarbatori, revelion si lista ramane deschisa. Oaspetii nostrii nu vor fi niciodata singuri. Iti doresti sa socializezi, sa petreci clipe frumoase alaturi de alti oameni pentru un sfarsit de saptamana superb sau o vacanta magica 0724982651– nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Domni

Israel 26-30 Noiembrie 2019 – visul multor persoane care tot amana implinirea lui, acum poate a sosit momentul potrivit sa pui deoparte pe “NU” si sa pornestii in aceasta calatorie cu ganduri bune. O vacanta pentru cei singuri unde pe langa a ne emotiona si a refeìlecata asupra propriei vieti ai posibilitatea sa evadezi din “balonul” in care te invarti. Vei constata ca viata ta poate fi mai frumoasa si fiecare are nevoie din cand in cand sa se incarce pozitiv. 0724982651 nu sms

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Domni