AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Doamne/Domnisoare

Pagina 1 din 24

Alexa TRANNYPret: 1 EUR

Transexuala reala si feminina, f dotata si virila, bisexuala atrasa de lenjerii si tocuri, calda si dulce sau stapana perversa, domin soft-hard cu jucarii f diversificate. Contacteaza-ma si fantezia ta nu va mai fi doar fantezie. Ofer si cer discretie absoluta. Raspund la sms pe nr 1580 dar sa trimiti textul ALEXA TRANNY sau la acelasi nr de telefon scurt 1580 si sa ceri cu mine daca raspund eu. Tarif 1,5 eur/sms/tel fara tva, doar ptr persoane majore.

 
Mail: altfel1580@yhaoo.com
Judet: Sector1
Tel: 1580
Oras:
Data adaugare: 07-04-2020, Doamne/Domnisoare
Tanara discretaPret: 1 RON

Sunt o tipa diferita, ofer companie nu doar sex, radem, glumim si ne iubim asa cum ne place, fara inhibitii, fara restrictii! Ador sexul fara prejudecati si jocurile de dominare; fara limite in fantezii, iubesc ceea ce fac! Nu ezita sa ma cunosti! Tel 0906-760-880 (1,9 eur/min) sau ptr mai multa discretie, trimite mesaj la nr scurt 1533 (1,5 eur/sms) cu textul DIFERITA si promit sa raspund la orice ora, doar daca esti adult si discret. Tarif fara tva

 
Mail: pasiunereala@yahoo.com
Judet: Bacau
Tel: 0906760880
Oras: Bacau
Data adaugare: 15-02-2020, Doamne/Domnisoare

Revelion 2020 - Va invita la Revelionul MiraSingles pentru cei singuri - NU SE VINE ÎN DOI …dar se poate pleca in DOI ! Revelionul unde sentimentele renasc ca pasarea Phoenix - se distinge prin accentul pus pe eleganta, socializare si distractie. Ai acum ocazia să cunosti multa lume, sa socializezi, sa te distrezi, sa-ti faci noi prieteni, singles ca si tine, sa dansezi si sa canti pana in zori, cu mari sanse de a gasi chiar si un El sau o Ea special(a)!.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras: Cluj Napoca
Data adaugare: 19-10-2019, Doamne/Domnisoare

Matrimoniale Mira - Atunci cand viata ne pune la incercare, atunci cand privim in preajma noastra si nu mai e nimeni care sa ne fie aproape, atunci cand singuratatea urla in sufletul nostru, atunci cand iti doresti noi suntem aici pentru tine. De peste 25 de ani suntem alaturi de cei singuri si rataciti in valurile vietii. Noi reusim sa gasim oameni pentru oameni, intr-o maniera delicata si cu un colectiv dedicat si care stie cu exactitate ce inseamna confidentialitatea. 0742251153

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare

Grupul MiraSingles – O relatie de dragoste se bazeaza si aici pe "acel ceva" si pe compatibilitatea ("chimia") dintre cei doi! Pentru a avantaja intalnirile intre cat mai multi Singles organizam diferite evenimente Serate, Excursii in tara si strainatate, DayMira, Revelion si multe alte, daca doresti sa socializezi, sa cunosti noi persoane participa si tu …vei fi surprins de cate persoane de calitate fac parte din acest grup. 0742251153-0757643978 – nu sms.

 
Mail: -
Judet: Cluj
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 05-10-2019, Doamne/Domnisoare