AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Categoria: Camioane

Pagina 2 din 7

Chingi ancorare circulare (expirat)Pret: 1 EUR

Chingi de ancorare sistem 50A mm cu latime banda 50 mm , in conformitate cu EN 12195 – 2 , elongatie < 7 % cu clichet Stf 350 daN, din 2 parti , carlige diverse modele(de exemplu carlige ancorare tip gheara duble , gheara simplu , carlige cu siguranta , carlige triunghi ), din poliester, culoare portocalie, 5 dungi negre. Capacitatea de ancorare este Lc 2500 daN drept si Lc 5000 daN peste incarcatura, eticheta ancorare - date de identificare produs.

 
Mail: -
Judet: Maramures
Tel: -
Oras: Alexandria
Data adaugare: 07-11-2016, Camioane
Chingi de ancorare textile (expirat)Pret: 1 EUR

Chingi ancorat sarcini cu carlige ancorare tip gheara duble , gheara simplu , carlige cu siguranta , carlige triunghi , sisteme de arimare cu capacitate de ancorare Lc 2500 daN drept si Lc 5000 daN peste incarcatura.

 
Mail: -
Judet: Iasi
Tel: -
Oras: iasi
Data adaugare: 07-11-2016, Camioane
Chinga de ancorare de 5 tone (expirat)Pret: 1 EUR

Chingi de arimare, chinga de ancorare paleti, chinga de ancorat marfa din doua parti, chingi productie Olanda, dispozitive de ancorat marfa , accesorii pentru ancorat, protectii chingi de ancorat, protectii chingi de ancorare din PVC, echipamente de ancorare, dispozitive de ancorare din chingi textile din poliester, chingi textile de ancorare cu clichet si carlige la capete, chingi de ancorare circulare, chingi de ancorare cu latime de banda intre 25 mm si 100 mm, chingi fixare marfa .

 
Mail: -
Judet: Calarasi
Tel: -
Oras: calarasi
Data adaugare: 07-11-2016, Camioane
Puncte de ancorare din otel (expirat)Pret: 1 EUR

Inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile, inele ridicare si ancorare grad dual , inele de ridicare si ancorare pentru transport, inele sudabile ancorare marfa .

 
Mail: -
Judet: Prahova
Tel: -
Oras: ploiesti
Data adaugare: 18-10-2016, Camioane

Puncte de prindere cu fixare prin sudura (SPAB Grad 8 / S 265 Crosby / KWLR Kuplex), inele pentru ridicarea sarcinilor sudabile, inele sudabile pentru confectii metalice , inele de ridicare si ancorare sudabile, inele sudabile flexibile, inele ridicare si ancorare grad dual , inele de ridicare si ancorare pentru transport puncte de ancorare sudabile pentru transport marfa pe camioane.

 
Mail: -
Judet: Galati
Tel: -
Oras: Galati
Data adaugare: 18-10-2016, Camioane