AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: covasna

Pagina 1 din 9


Chei tachelaj omega , chei tachelaj drepte , gambeti cu bolt filetat , gambeti cu bolt , piulita si siguranta, chei tachelaj speciale pentru teatru,scene,shackles ROV pentru industria marina,gambeti pentru sarcini foarte grele,chei tachelaj off road.Gambetii sunt forjati, material otel-aliat, galvanizati la cald avand capacitatea stantata permanent pe shackles.

 
Mail: -
Judet: Covasna
Tel: -
Oras: Covasna
Data adaugare: 20-06-2019, Constructii

Echipamente macara, echipamente de ridicare si manevrare paleti de caramida , bca, furci de macara cu reglarea centrului de greutate automat, furci de macara cu livrare din stoc, echipamente de ridicare si manevrare paleti, echipamente de ridicare furci de macara.

 
Mail: -
Judet: Covasna
Tel: -
Oras: Covasna
Data adaugare: 16-05-2019, Prestari servicii
Structuri si confectii metalic (expirat)Pret: 1 RON

Proiectam si/sau executam structuri si confectii metalice simple sau complexe. Telefon: 0723.00.42.33.

 
Mail: -
Judet: Covasna
Tel: -
Oras: Sfantu Gheorghe
Data adaugare: 08-03-2019, Prestari servicii
munca in camp germania (expirat)Pret: 1800 EUR

Daca nu ai experienta si nici studii si esti in cautarea un loc de munca noi te putea ajuta. Iti oferim contracte de munca pe perioada de 2-6 luni cu posibilitate de prelungire in domeniul agriculturii in Germania. Se ofera salariu de 1800euro+diurna, cazare, o masa pe zi, asigurare medicala si alocatii pentru copii. Poti veni cu partenerul de viata sau chiar cu cei mai buni prieteni. Mai multe informatii la: 0732134520 sau 0755491146

 
Mail: -
Judet: Covasna
Tel: -
Oras: covasna
Data adaugare: 01-03-2019, Altele
fabrica de cosmetice (expirat)Pret: 1600 RON

Fabrica de cosmetice din Germania cauta muncitori necalificati. 1600euro+diurna. Cazare GRATUITA!!

 
Mail: -
Judet: Covasna
Tel: -
Oras: harghita
Data adaugare: 22-02-2019, Altele