AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: buzau

Pagina 1 din 39


Arahide cu strat crocant Oriental Duyvis, fabricate in Olanda. Arahidele crocante Oriental Duyvis sunt preparate cu curry si, prin urmare, au un gust deosebit. Oriental Duyvis este un produs olandez gustos, nu prea sarat, nici prea picant, dar delicios de crocant. Import Olanda, arahide Oriental Duyvis sunt acoperite cu un aluat crocant gustos cu aroma de curry. Recomandam arahidele Oriental Duyvis aromate, crocante si care creeaza dependenta!

 
Mail: sales@totalblue.ro
Judet: Buzau
Tel: 0728305612
Oras: Buzau
Data adaugare: 04-07-2022, Altele
Cautam operatoriPret: 300 EUR

Avem un vis: Hollywood! Pas cu pas si sigur! De ce sa nu incepi acum? Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Sigur asta iti place si tie! Functioneaza minunat! Programul pe care l-ai asteptat! Un film senzational se va produce la Hollywood! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! O echipa serioasa te asteapta! Solicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Buzau
Tel: 0761165215
Oras:
Data adaugare: 21-06-2022, Locuri de munca

Bani cu un subiect de film! Hollywood are nevoie de o poveste spectaculoasa! Drum spre succes! Proiect B: singurul cu adevaraat stabil! De ce sa mai amani? Sistem eficient! Avem un scop ambitios: Hollywood! Vrei seriozitate? Proiect B este pentru tine! Fa bani cu calculatorul! Dorinta noastra e sa te ajutam! Rapid si puternic!  Solicita acum detalii la adresa de email: antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: antocidaria17@gmail.com
Judet: Buzau
Tel: 0761165213
Oras:
Data adaugare: 15-06-2022, Locuri de munca

Spense textile de ridicare, chingi textile cu gase , chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare , chingi circulare negre pentru scene , chingi de ridicare pentru butoaie , chingi/ sufe textile de ridicare de diverse tonaje si lungimi, uzual in stoc. Chingile textile de ridicare cu urechi si si chingile circulare se livreaza insotite de declaratie de conformitate , tabel de sarcini si instructiuni de utilizare.

 
Mail: sales@crosbyromania.ro
Judet: Buzau
Tel: 0728305610
Oras: Buzau
Data adaugare: 20-05-2022, Altele

Esti in cautarea unui loc de munca stabil? Se cauta personal atat femei cat si barbati cu varste cuprinse intre 18-58 ani ,pentru ambalat si etichetat la o fabrica de bere. Oferta noastra de munca se afla in Germania , mai exact in Hamburg, Frankfurt si Stuttgard. Angajatorii germani va ofera cazare, mancare/bani, transport organizat. Nu ezitati sa ne contactati pentru pentru mai multe detalii si programari de L-V intre orele 9-17 la numarul de telefon : 0726844655

 
Mail: tud.france@gmail.com
Judet: Buzau
Tel: +10726844681
Oras: Buzau
Data adaugare: 20-05-2022, Locuri de munca