AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: bucuresti sector6

Pagina 1 din 53


Compania romprest service s.a. angajeaza: soferi profesionisti, tractoriȘti, masinist utilaje cale si terasamente, muncitori necalificati, tehnicieni ecologi, tinichigiu caroserie, spalatori auto, mecanic auto, electrician auto, electrician intretinere si reparatii, instalator tehnico-sanitar, vulcanizator, zidar, tamplar, pentru punctul de lucru din chitila-ilfov, informatii la tel. 021/490.20.10

 
Mail: recrutare@romprest.ro
Judet: Sector6
Tel: 0213067000
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 31-07-2019, Altele
Oferta anului 2019Pret: 100 RON

Cautam urgent operatori pe internet din toata tara!Lucrati de acasa la calculator,in timpul liber.Castiguri motivante.Asiguram instruire gratuita,varsta minima 18 ani si minime cunostinte de navigare pe internet.Pentru detalii astept mesaj la adevarata.sansa@gmail.com

 
Mail: adevarata.sansa@gmail.com
Judet: Sector6
Tel: 0790000000
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 29-07-2019, Altele

Total Race Romania comercializeaza cu livrare din stoc Bucuresti bene si bena de beton, bena pentru macara, bene pentru turnat beton , bene cu furtun de cauciuc, bene pentru transport, bene de macara pentru turnat beton, bene pentru turnat beton cu furtun de cauciuc, bena cu furtun de cauciuc diametru 200mm, colier pentru bene de macara , bena cu descarcare centrala, bena cu descarcare laterala. Pentru detalii accesati: www.echingi.ro & www.totalrace.ro

 
Mail: contact@lanturiancorare.ro
Judet: Sector6
Tel: 0728305610
Oras:
Data adaugare: 22-07-2019, Constructii

Angajam in sector 6 bucuresti, militari, zona pacii: -inspector control vizual si retusare componente. experienta in una din meseriile sculer matriter, lacatus mecanic, ajustor, slefuitor, sudor, prelucrator aschiere, controlor calitate reprezinta un atu. cerinte: retusare componente si control calitate in baza unor instructiuni de calitate (separare in piese acceptate, respinse, intocmire rapoarte de lucru). se solicita acuitate vizuala si atentie la detalii.

 
Mail: comenzi.compact.service.abc@gmail.com
Judet: Sector6
Tel: 0722518576
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-07-2019, Altele

Pentru mamicile care alapteaza avem camasi si pijamale cu nasturi sau pliuri usor de folosit in momentul alaptarii.Avem de asemenea o gama larga de produse necesare alimentatiei copilului si tot ce este nevoie pentru a pregati bagajul pentru maternitate. Camasi de noapte lejere si comode special create pentru gravide, care mai tarziu se pot utiliza si de mamicile care alapteaza.

 
Mail: marketing@racekids.ro
Judet: Sector6
Tel: 0735553110
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 25-04-2019, Altele