AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: bucuresti sector5

Pagina 2 din 44

Constructii case (expirat)Pret: 1 RON

Firma, cu peste 16 ani de experienta in domeniu, executam: - Constructii case la rosu + anexe (gard, garaj, foisor, etc.) - Constructii case la cheie - Amenajari interioare de calitate - Renovari case si apartamente - Demolari + reconstructii ( ex: demolare acoperis + reconstruire , demolare casa + reconstruire, demolare gard + reconstruire) - Reparatii, consolidari case - Altele ( ex: schimbare invelitoare acoperis )

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-02-2021, Prestari servicii
Case la rosu (expirat)Pret: 1 RON

FIRMA de constructii executam case la rosu. Lucrarile se vor executa doar cu materialele noastre! Pentru oferte de preturi si programari va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe email. Pentru intocmirea unei oferte de pret finale vom avea nevoie de proiectul constructiei. https:constructii-renovari-consolidari-case.ro/case-la-rosu/

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 08-02-2021, Case-Vile
Rent a car Otopeni (expirat)Pret: 12 RON

Rent a car Bucuresti www.rent-a-car-otopeni.ro daca vrei o masina de inchiriat de cea mai buna calitate si ieftina cu noi o sa ajungi mereu la destinatie in cele mai bune conditii.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 27-01-2021, Altele
Cocarde si insigne personalizate (expirat)Pret: 521475 RON

Producem insigne si cocarde tricolore pentru Ziua Unirii, Ziua Romaniei, reuniuni, aniversari, evenimente. Va oferim cocarde personalizate cu orice logo sau text. Suntem producatori direct de cocarde si va putem oferi aceste produse indiferent de cantitatea dorita. Comercializam cocarde atat personalizate cat si nepersonalizate. Preturile se calculeaza in functie de fiecare comanda in parte.

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 20-01-2021, Altele

Incarcator Fast Charge original pentru Apple iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11 / XS Max / XS / X / XR / 8 Plus / 8 - pachet special conceput de Smart GSM ®. Pachetul de vanzare este compus dintr-un incarcator fast charge 18W si un cablu de incarcare fast charge (Type-C - Lightning). Ambalaj de vanzare: RETAIL BOX

 
Mail: -
Judet: Sector5
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 09-12-2020, Altele