AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.


Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.


Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.


AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: bucuresti sector4

Pagina 1 din 41

Fa bani de acasa online (expirat)Pret: 300 RON

Oferta noua in anul 2022. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de email antocidaria17@gmail.com.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Sabaoani
Data adaugare: 09-06-2022, Locuri de munca
constructii germania super oferta (expirat)Pret: 1600 EUR

Daca va doriti un venit consistent e timpul sa aplicati pentru posturile disponibile in constructii din Germania (Hamburg, Frankfurt, Stuttgart), salariul fiind intre 1600 si 1800 euro Net pe luna, programul este de 8 ore pe zi. Se lucreaza ca si ajutor pe santier, se ofera cazare si mancare sau banii pe mancare si transport organizat. aveti posibilitatea sa iesiti din criza financiara apeland la numerele de telefon pentru mai multe detalii 0759356724, 0759376223, 0758699073.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: bucuresti
Data adaugare: 24-05-2022, Altele
Folie agrotextil (expirat)Pret: 99 RON

Comercializam folie agrotextil ideala pentru plantatiile viticole, pomicole,plante taratoare, plante floricole atat in sere si solarii, cat si in spatii exterioare special amenajate in acest scop. Importam folie agrotextil din Europa deoarece reprezinta o solutie potrivita pentru orice fermier care doreste sa aiba culturi fructuoase. https://gradinacasa.ro/gradina/folie-agrotextilanti-buruieni/

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras:
Data adaugare: 21-04-2022, Prestari servicii

Oferim excavatii generale si sapaturi fundatii blocuri, case, sapaturi pentru canalizare, apa si lumina, excavari piscine, santuri pentru conducte de gaze/apa/canalizare, gropi pentru beciuri si fose, decopertare strat vegetal,etc. Executam sapaturi mecanizate: ° fundatii case, garduri; ° santuri pentru canalizare; ° alimentare cu apa; ° fibra optica, cabluri electrice;

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Corbeanca Otopeni Sn
Data adaugare: 28-03-2022, Prestari servicii

Inchiriez apartament cu 3 camere, etaj 7/10, complet mobilat si utilat, pe Bld. Tineretului nr.33, sector 4, Bucuresti.

 
Mail: -
Judet: Sector4
Tel: -
Oras: Bucuresti
Data adaugare: 15-02-2022, Apartamente