AnunturiMax.ro este un site de anunturi general, care cuprinde anunturi din toate judetele tarii, si contine anunturi din aproape toate domeniile.

 

Acest site va ofera posibilitatea de a posta orice fel de anunt gratuit, atata timp cat nu incalca termenii si conditiile de utilizare.

 

Anunturiile se pot posta foarte usor avand posibilitatea de a le previzualiza si edita inainte de postare. Deasemenea nu este necesar sa va inregistrati pe site, pentru a putea posta un anunt.

 

AnunturiMax ofera anunturi de calitate, calitatea anunturilor find garantata de filtrele automate, precum si monitorizarea umana, aici regasinduse anunturi online cu un grad ridicat de calitate.

Anunturi: bihor

Pagina 1 din 21


Castiguri imediate, chiar din prima zi, dovedit si sigur Hai acum in echipa cu noi este o activitate ce poate fii practicata fulltime dar si part-time acasa de la calculator , ori care va fii decizia luata , in timpul liber continua sa muncesti pentru visul tau nu al patronului . solicitati detalii trimitand cuvantul info si adresa dumneavoastra de email aici : sebiromania@gmail.com pentru a intra in posesia detaliilor .

 
Mail: sebiromania@gmail.com
Judet: Bihor
Tel: 0771564902
Oras: oradea
Data adaugare: 22-09-2017, Altele

Milionarii sunt oameni obişnuiţi care şi-au pus în gând să realizeze lucruri neobişnuite. Cautam colaaboratori part time care vor sa lucreze intr-un proiect de anvergura mondiala ! Citeste GRATUIT cursul informativ,in care ti se expllica totul despre PROIECT. Inregistreaza-te pe site-ul nostru. http://imdsistem.ro/wp-login.php?action=register&ref=233 Poti lucra de acasa in timpul liber.Oferim contract de comision.Cerem si oferim seriozitate. Mult success!

 
Mail: corana22@yahoo.com
Judet: Bihor
Tel: 0760000000
Oras: Oradea
Data adaugare: 19-09-2017, Altele

Metoda de lucru usoara! Tocmai ai facut o mare descoperire! E timpul sa schimbi ceva! Alegerea cea mai buna pentru tine! Primesti instructiuni complete! Obtii usor rezultate! Oferta valabila in toata tara! Detalii: bit.ly/2970T6o Pentru informatii suplimentare, trimiteti mesaj la adresa de e-mail: afacere.profi.deacasa@gmail.com

 
Mail: afacere.profi.deacasa@gmail.com
Judet: Bihor
Tel: 0745015073
Oras: Botosani
Data adaugare: 17-09-2017, Altele

Oferim lucru online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: marlena_ci @yahoo.com

 
Mail: marlena_ci@yahoo.com
Judet: Bihor
Tel: 0742747411
Oras: Oradea
Data adaugare: 12-09-2017, Prestari servicii

Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur. Garantam prin contract plata salariului. Metode de lucru si dovezi de seriozitate dupa primirea codului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email anasorin98@gmail.com

 
Mail: anasorin98@gmail.com
Judet: Bihor
Tel: 0000000000
Oras: Oradea
Data adaugare: 12-08-2017, Prestari servicii